AK Parti Heyeti İlçe Ve Beldeleri Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti İlçe Ve Beldeleri Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray’ın Gülağaç ilçes...

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray’ın Gülağaç ilçesi ve Demirci beldelerine ziyarette bulundu.

Gülağaç ilçesinde İlçe Belediye Başkanı Faruk Temyen’i ziyaret eden AK Parti teşkilatı, ilçede belediye tarafından organize edilen değerlendirme toplantısına katıldı. Çok sayıda ilçe halkının da bulunduğu toplantıda ilçede ve Aksaray’da yapılan çalışmalar ele alınırken, eksiklikler ve yapılacak olan çalışmalar görüşüldü. Burada vatandaşlarla birebir görüşme imkanı bulan AK Parti Teşkilatı, vatandaşlarla yakından ilgilenerek talep ve önerileri de kaydetti.

Gülağaç ilçesinin Ardından Demirci beldesini ziyaret eden AK Heyet, burada da Belde Belediye Başkanı Hüseyin Uz’u makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Uz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Heyeti beldede yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapılan çalışmaları belde de birebir inceleyen AK Parti Heyeti, daha sonra geçtiğimiz yıl şehit düşen Uzman Çavuş Oğuz İlker Tosun’un ailesi ziyaret etti. Şehit ailesi ile görüşen AK Parti Heyeti, burada da terör örgütü PKK ile yapılan mücadeleler hakkında bilgiler vererek aileye sabır diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.