Aile Çiftçiliği Toplantısı düzenlenecek

Aile Çiftçiliği Toplantısı düzenlenecek

Birleşmiş Milletler tarafından Uluslararası Aile Çiftçiliği Yılı olarak ilan edilen 2014 yılı içerisinde Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) çalışmaları tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de devam ediyor.

FOA yıl içerisinde hükümetler, uluslararası kalkınma ajansları, çiftçi örgütleri, Birleşmiş Milletler’e bağlı kuruluşlar ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde faaliyetlerin yürütülmesini kolaylaştırmak üzere bir dizi program yürütüyor.

Sürdürülebilir aile çiftçiliğine olanak sağlayan tarımsal, çevresel ve sosyal politikaların geliştirilmesini desteklemek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında FAO ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından Nevşehir’de ortaklaşa gerçekleştirilecek “Aile Çiftçiliği Toplantısı’’ ile devam edecek.

27 Ekim 2014 tarihinde Göreme Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantı açılış konuşmaları ile başlayacak. FAO yetkilileri tarafından gerçekleştirilecek sunum ile devam edecek olan program, yerel ürünler sergisinin gezilmesi ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.