68 Aksaray Belediyespor Nevşehirspor’a Sahasını Dar Etti! 1-2

68 Aksaray Belediyespor Nevşehirspor’a Sahasını Dar Etti! 1-2

Aksaray Belediyespor 2 - Nevşehirspor 1

Deplasmanlı Bölgesel Ligi 6 grup temsil eden 68 Aksaray Belediyespor hafta sonu deplasmanda sezonun 17. haftasında Nevşehirspor ile karşı karşıya geldi.
Maça hızlı başlayan 68 Aksaray Belediyespor maçın ilk dakikalarında rakip kaleye yüklenmeye başladı. Maçın henüz 7. dakikasında aradığı golü Enes Soy ile buldu (0-1) golden sonra maça tutuk başlayan ev sahibi ekip Nevşehir spor kalemizde etkili geldiği pozisyon da maçın 27. dakikasında defans oyuncumuz Tunahan Aydın kendi kalesine ters bir vuruş sonrası top ağlarla buluştu 1-1 beraberlik gölünden sonra takımımız yediği golden sonra da golün etkisin de kalmayarak oyunun kontrolünü alarak rakip sahada etkili ataklar geliştirerek gol aradı Ağır bir zeminde oynanan maçın ilk devresi karşılıklı atılan goller ile 1-1 sona erdi.
Maçın ikinci devresine Nevşehir spor hızlı başladı sağlı sollu geliştirdiği ataklarla devamlı gol aradı takımımız zamanın da müdahaleleriyle rakip takıma gol fırsatı vermedi. Kontrollü oynayan takımımız sağlı sollu geliştirdiği ataklarla gol yolun da etkili olmaya çalıştı aradığı golü 75. Dakikasında ceza yayı dışından çok iyi bir vuruş yapan Emre Özer 68 Aksaray Belediye Spor takımımızı 1-2 öne geçiren golü attı. Golden sonra defansa çekilen takımımız Nevşehir Sporun ataklarını kesmeye çalıştı. Nevşehir beraberlik için yüklense de aradığı berberlik golünü bulamayınca takımımız zorlu Nevşehir deplasmanından altın değerinde üç puanla dönen taraf oldu. haberfark.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.