2. Amatör  Derbisinde Gülen Olmadı

2. Amatör Derbisinde Gülen Olmadı

Aksaray 2. amatör kümede haftanın derbisinde Topakkayaspor ile Sultanhanıspor 2-2 beraber kalarak ligdeki yenilmezliklerini sürdürdü.

Aksaray 2. amatör kümede haftanın derbisinde Topakkayaspor ile Sultanhanıspor 2-2 beraber kalarak ligdeki yenilmezliklerini sürdürdü.


 


Karşılaşmada  maçın hakemi Emrah Altınsoy  33. dakikada  Sultanhanıspor’un  net bir penaltısını es geçti.  Maçın hakemi Emrah Altınsoy kariyerine yakışmayacak bir  karar  ile net bir penaltı pozisyonunun da devam kararı verdi.


 


Aksaray 2 .amatör kümede  haftanın derbisinde Topakkayaspor ile Sultanhanıspor dağılgan sentetik çimde kozlarını paylaştı. Şampiyonluğun güçlü adayları ve ligde yenilgisi bulunmayan iki ekibin mücadelesinde Emrah  Altınsoy düdük çaldı. Karşılaşmayı çok sayıda Topakkaya’lı taraftar takip etti. Maça  Sultanhanıspor hızlı başladı. Son haftaların flaş ekibi Topakkaya karşısında etki oynayan Sultanhanıspr maçta 12. dakikada  Hasan Özer ile  golü buldu.  Sultananıspor mücadelede
-1 öne geçti. Golden sonrada ataklarını sürdüren Sultanhanıspor  rakip kalede büyük tehlikeler yarattı. Karşılaşmada  maçın hakemi Emrah Altınsoy  33. dakikada  Sultanhanıspor’un  net bir penaltısını es geçti.  Maçın hakemi Emrah Altınsoy kariyerine yakışmayacak bir  karar  ile net bir penaltı pozisyonunun da devam kararı verdi. Sultanhanıspor yedek kulübesi ve oyuncularının maçın hakemine itirazı kararı değiştirmedi. Karşılamada 35 .dakikada Topakkayaspor  kaptan Yavuz Acun ile serbest atıştan golü buldu. Maça denge geldi. 1-1 İlk devrenin son bölümlerinde iki ekibin  karşılıklı atakları sonucu değiştirmedi.karşılaşmanın ilk devresinde  karşılıklı goller ile devre 1-1 eşitlikle sona erdi.


 Karşılaşmanın ikinci devresinde  Topakkayaspor  etkili olan taraftı. Maçta fizik olarak daha diri görünen Topakkayaspor rakibine oranla  atak oynadı.  Sultanhanıspor ise mücadelede  fizik olarak oyundan düşünce oyunu kendi yarı alanında kabul etti. Topakkayaspor bütün hatları ile beraberliği bozmak için yüklendi.  Karşılaşmanın son bölümlerine girilirken heyecan iyice arttı. Topakkayaspor mücadelede  82. dakikada  Okyay Yiğit ile galibiyet golünü buldu.  Topakkayaspor taraftarı golden sonra büyük sevinç yaşadı . Ancak gol sevinci sadece  3 dakika sürdü ve 85. dakikada Sultanhanıspor maçta  Emin Kahraman ile beraberliği yakaladı.skora yeniden denge geldi. 2-2 karşılamada başka gol olmayınca Aksaray 2. amatör kümede haftanın derbisi 2-2 sona erdi. Topakkayaspor ve Sultanhanıspor  yenilmezliklerini sürdürdü. Topakkayaspor ise  liderlik koltuğunu kaptırmadı




HAMİT MAVİLİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.