12 HAZİRAN SEÇİMLERİ MERAKLA BEKLENİYOR

12 HAZİRAN SEÇİMLERİ MERAKLA BEKLENİYOR




99>  Sevgili Aksaray Medya okuyucuları sizle beraber olmanın mutluluğu içerisinde yeni güzel taze haberlerle beraberiz.AKP den aday adaylığını açıklayan Avukat Ahmet Kanat lambanın ışığında  çalışmalarını sürdürüyor.Aksaray Belediye Başkanlığında insanları kırmadan  nazikçe ağırladığı için sevilen bir insan olan Sayın  Ahmet Kanatla tanışmamız 17 yıl olmuş.Adaylığı kesinleşmese de Avukat Ahmet Kanat kendine özgü plan ve proğramlarda renkli bir kişi.




99 size=3>    AKP den MHP den sık sık bahsediyoruz ama CHP li kardeşlerimizden ses soluk çıkmıyor gazeteci olarak onlarada kapımızı açtık.Mevlana Celalettin Rumi Hazretleri gibi yolu sevgiden geçen  herkesle görüşüyoruz.Sonra da bana taraf tutuyorsun diyorlar.




99 size=3>   Birkaç gün içerisinde Avukat Sinan ÖZKAN kurmayları ile görüştükten sonra aday adaylığını açıklayacak.Ortaköy Belediye Başkanı Sayın Mahmut ÜTÜK sessizliğini korurken Ortaköylülerin  tek isteği  var o da Belediye Başkanlarını meclise göndermek.




99 size=3>     Ağaçören Sarıyahşi halkı küstürüldü.Daha önceki yazımın birinde belirtmiştim.Aksarayın ileri gelenleri acilen Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerimizle ilgilenmeleri lazım.Bu ilçelerimizin protestosu unutulmamalı; buralardan aday adayı dahi çıkmadı.Herkes kendini kurtarma çabasında Ankara'dan aldığım bir habere göre CHP'den bir paşa Aksaray da aday adaylığını açıklayacakmış ismi şu an bende gizli bu emekli paşanın.




99 size=3>    Cuma akşamı Orhan Ağaçlıda ordaki arkadaşlara da söyledim AKP den bu hafta 5 AKP aday adayı kendisini gösterecek.Fikirlerini açıklayacaklar partililerden destek bekleyecekler.AKP de temayül yoklaması Mart ayının başında olacakmış.




99 size=3>    MHP den görüştüğüm arkadaşlar önseçim yapılmasını istiyorlar ama Genel Merkezdeki.......kişi seçimlerde adayları tespit edecek genel başkana sunacakmış.Aday adayları heyecanla çalışmalarını sürdürüyorlar.MHP Eski İl Başkanı Halil Demiray aday adaylığını  açıklamak için hazırlık yapıyor.Bizim Ocak ve Ülkü Ocakları  teşkilatında büyük yer tutan Halil Reis  kamu oyunda ve MHP de sevilen simalardan.




99 size=3>    MHP li Belediye Başkanları ile görüştüm hazır kıta haber bekliyorlar.Listeler açıklansın varını yoğunu partiye harcayacaklar.MHP den yeni aday adayları da geliyor MHP İl Başkanı Doktor Rıfkı  Karabatakla görüşüp istişare ettikten sonra basın toplantısı yapacaklar.Hüsrana uğrayacak isimleride  kısa zamanda öğreneceksiniz.




99 size=3>       Bugünlük bu kadar yeni haberlerle görüşmek ümidiyle  dost ve esen kalın 




99 size=3>    

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.