Yıldırım, "Gençler olarak seçimin öneminin farkındayız"

Yıldırım, "Gençler olarak seçimin öneminin farkındayız"

CHP Aksaray Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanı Pelin Yıldırım'ın yazılı basın açıklaması şu şekilde...

Bilindiği üzere ülkemiz 1 Kasım’da AKP iktidarının ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek başına iktidar olma hevesi ve Başkanlık sistemini ülkemize getirmek istemesi yüzünden tekrar seçime gidecektir. Bu seçim Türkiye tarihinde bir ilktir. Ve geleceğimizi hayatımızı etkileyecek bir seçim olacaktır. Çok zor bir süreçten geçen ülkemiz bu seçimi de gerektiği gibi AKP’ye cevabını vererek tamamlayacaktır.

Biz gençler bu seçimin öneminin farkındayız. Bu yüzden ülkemizi kaosa götürmemek adına elimizden geleni yapacağız. Bunun ilk adımı olarakta demokrasinin gereği olan olağan kurultay sürecimiz başlamıştır. Bu süreç içerisinde önce ilçe kongrelerimiz sonrasında il kongremizi ve son olarakta büyük gençlik kurultayımızı yaparak tamamlayacağız.

11.10.2015 tarihinde saat 10:00-17:00 arasında Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimimiz olacaktır. Siz basın mensupları aracılığı ile bütün Aksaray halkını bu demokrasi şölenimize davet ediyoruz.

Salt çoğunluğunun sağlanamaması halinde bir saat sonra oturum salt çoğunluğun sağlanmasına bakılmaksızın tekrar yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.