Yıldırıcı“Cumhuriyetin 91’nci Yıldönümünü Kutluyoruz”

Yıldırıcı“Cumhuriyetin 91’nci Yıldönümünü Kutluyoruz”

AK Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı, Cumhuriyetin 91’nci yıldönümünü kutluyoruz, dedi.

         

            Türkiye, eşsiz fedakârlıklar sonucu birlik ve beraberlik içerisinde kurduğu Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmayı başarmış bir ülkedir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir diyen AK Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı, Cumhuriyetin 91’nci yıldönümünü kutluyoruz, dedi.

 

            Böyle günlerimizde millet olarak her zamankinden daha fazla kenetlenmemiz gerekmektedir diyen İl Başkanı, ortak duygu birliği ile kutlanan Cumhuriyet Bayramı, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin bayramıdır. 91 yıl önce Birinci Dünya Savaşı ve İstiklal Savaşı'ndan harap vaziyette çıkan Türkiye, bugün güçlü ekonomisi, insan haklarına dayalı demokratik rejimi, dinamik nüfusu ve hepsinden önemlisi devlet ve milleti birbiriyle kaynaştırmayı başaran yönetim anlayışıyla saygın ve güçlü bir ülke haline gelmiştir.

 

            Öncelikle hemşehrilerimizin, ülkemizin ve aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, önce Meclisi ardından da Cumhuriyeti kurarak bize emanet eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 91. yılının ülkemize için kardeşlik, huzur, barış, refah ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum, dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.