Yeşilova Lisesi Örnek Lise Haline Getirildi

Yeşilova Lisesi Örnek Lise Haline Getirildi

Aksaray’ın Yeşilova beldesindeki lise, belediye tarafından yapılan çalışmalar ile örnek bir lise haline getirildi.Tamamen kum alanı olan Yeşilova Lisesi’nin bahçesi tamamen parke taşı ile döşenirken,...

Aksaray’ın Yeşilova beldesindeki lise, belediye tarafından yapılan çalışmalar ile örnek bir lise haline getirildi.

Tamamen kum alanı olan Yeşilova Lisesi’nin bahçesi tamamen parke taşı ile döşenirken, bahçe içine futbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş parkurları ve banklar yapılarak örnek bir lise oluşturuldu.

Konuyla ilgili bilgilen veren Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, eğitim alan öğrencilerin daha nezih ve daha güzel ortamlarda eğitimler almasını sağlamak için okul bahçesinde yenilikler yaptıklarını belirterek, özellikle öğrencilerin spor aktivitelerini geliştirmesi için spor alanları oluşturduklarını söyledi. Futbol sahasından voleybol sahasına ve yürüyüş parkurlarına kadar yapıldığını ifade eden Başkan Bayraktar, “Amacımız Yeşilova Beldesi’ne en iyi hizmeti vermek. Bunlar bize kalacak değil. Öğrencilerimiz güzel bir bahçe içinde iyi bir eğitim alacaklar. Sporlarını yapacaklar” dedi.

Öğrenciler ise okul bahçesinin tamamen sosyal aktivite alanına dönüştüğünü belirterek, okul müdürü ve Başkan Bayraktar’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.