Yenikent’e 60 Kişilik Talebe Yurdu

Yenikent’e 60 Kişilik Talebe Yurdu

Aksaray’ın merkeze bağlı Yenikent beldesine 60 kişilik erkek öğrenci talebe yurdu yapıldı. Yenikent Belediyesi’nin de destekleri ile yapılan yurdun açılış töreni gerçekleştirildi.Açılışa AK Parti İl B...

Aksaray’ın merkeze bağlı Yenikent beldesine 60 kişilik erkek öğrenci talebe yurdu yapıldı. Yenikent Belediyesi’nin de destekleri ile yapılan yurdun açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılışa AK Parti İl Başkanı Kadir Karatay, Yenikent Belediye Başkan Vekili Abdi Okur, parti yöneticileri ve belde halkı katıldı. Programda bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Abdi Okur, Yenikent Beldesi’nde 60 kişilik erkek talebe yurdunun açılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu çalışmaya belediye olarak destek verdiklerini söyledi. Talebe yurdunun 2 bin metrekarelik bir alana yapıldığını belirten Baykan Vekili Okur, yurdun çevre düzenlemesi, sosyal alanı ve parke döşemelerinin belediye tarafından yaptırıldığını kaydetti. Öğrenci yurdunun 60 kişilik olduğunu belirten Okur, yurdun hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından talebe yurdunun açılış kurdelesi kesilirken, yurt yetkililerince belediyeye de teşekkür plaketi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.