Yazgı, "Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek var olacaktır"

Yazgı, "Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek var olacaktır"

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet bayramı dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaparak 91 yıl önce Türkiye Cumhuriyetini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle andığını kaydetti.

Yazgı yaptığı açıklamada şu şekilde “Milletimiz, büyük bir mutluluk içinde Türkiye Cumhuriyetinin 91. kuruluş yıldönümünün sevincini ve gururunu yaşıyor.

        Türk milleti birlik ve beraberlik içinde güçlükleri yenmiş ve bugünlere gelinmiştir. Atatürk’ ün bizlere emanet ettiği bu mukaddes vatanı, gelecek nesillere en güzel şekilde teslim etmeliyiz. Bu nedenledir ki Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek Milletimizin birliği ve bütünlüğü ile güçlükleri yenme azmi ile var olacaktır.

        Bizlere bu ülkeyi emanet eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehit ve gazi olmuş bütün geçmişlerimizi rahmetle anıyor, bu aziz vatanın ilelebet muhafaza edilmesi için gayret gösteren kahraman ordumuza ve fedakâr güvenlik güçlerimize Cenabı Hak’ tan muvaffakiyetler diliyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.