Yazgı, Çevre Düzenlemesi Yapılacak Kursu Ziyaret Etti

Yazgı, Çevre Düzenlemesi Yapılacak Kursu Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çevre düzenlemesi yapılması planlanan Laleli Erkek Hafız Kuran Kursu ve Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi sorumluluk bölgesi içinde okul bahçelerinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir diğer yandan da Laleli Mahallesinde hafızlık eğitiminin verildiği Hafız Kuran Kursu ve Eğitim Merkezi bahçesinde çalışma başlatmaya hazırlanıyor. Başkan Haluk Şahin Yazgı,Eğitim yuvalarında tahsil gören çocukların her türlü sosyal faaliyet ve aktivitelerden faydalanması için okul bahçelerinde gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirtti.

 Bahçe düzenlemesi yapılması planlanan Laleli Erkek Hafız Kuran Kursu ve Eğitim Merkezini ziyaret eden Başkan Yazgı, “Bu eğitim merkezimizde bahçe ve çevre düzenlemesi yapacağız.Çocuklarımız hem burada dini ve kuran eğitimlerini alacaklar hemde düzenlenmişferah ve güzel bahçesinde oyunlar oynayabilecekler.” dedi.

Eğitim merkezinde yaz kurslarına katılan ve hafızlık eğitimini sürdüren öğrencileri ziyaret eden Yazgı’ya hafız öğrenciler ezber yaptıkları kuran ayetlerinden okuyarak bir ziyafet sundular. Yazgı, hafız adaylarına ve eğitim merkezinin bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.