Vali Ataklı Topakkaya’yı Ziyaret Etti

Vali Ataklı Topakkaya’yı Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Gıda, Tarım ve Hayvanclıık İl Müdürü Bestami Zabun, Milli Eğitim Müd...

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Gıda, Tarım ve Hayvanclıık İl Müdürü Bestami Zabun, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız ile merkeze bağlı Topakkaya kasabasını ziyaret etti.

Burada Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut ve belediye meclis üyeleri ile görüşen Vali Ataklı, beldenin gelişen bir konumu olduğunu belirterek yürütülen hizmetler hakkında Belediye Bakanı Akbulut’tan bilgi aldı.

Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Topakkaya Kasabası’nın hızla geliştiğini söyledi. Belediye olarak kasabayı modern ve yaşanabilir bir kasaba haline getirdiklerini belirten Başkan Yılmaz Akbulut, kasaba için yeni projelerinin olduğunu ve çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Yeni çalışmalarından birisi olan Hükümet Meydanı projesi ile birlikte Topakkaya kasabasının sosyal aktiviteler ve kaynaşma anlamında rahat bir nefes alacağını belirten Başkan Akbulut, amaçlarının halka en iyi hizmeti sunmak olduğunu kaydetti.

Vali Şeref Ataklı ise, çalışmaların son derece güzel ve kaliteli olduğunu belirterek, Başkan Akbulut’a teşekkür etti. Valilik ve İl Özel idaresi olarak köylere son derece önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Vali Ataklı, Topakkaya’nın da hızla gelişen ve güzelleşen bir kasaba olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.