Vali Ali Mantı’dan beldelere ziyaretleri devam ediyor

Vali Ali Mantı’dan beldelere ziyaretleri devam ediyor

Aksaray Valisi Ali Mantı İlçe ve Belde ziyaretlerine devam ediyor. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından ilçe ve belde belediye başkanlıklarına ziyarette bulunan Vali Ali Mantı belediye başkanlarına ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretlerinde bulunuyor.

Vali Ali Mantı ziyaretleri kapsamında beraberinde Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile merkeze bağlı, Taşpınar, Helvadere ve Sağlık Beldelerini ziyaret etti.

Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ, Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli, Sağlık Belediye Başkanı Mustafa Kepil’e ‘Hayırlı Olsun’ dileğinde bulunan Vali Ali Mantı belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Yerel yönetimlerin vatandaşa hizmet etme noktasında sağlanan kamu imkânlarını en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Ali Mantı; yapılan seçimlerin geride kaldığını iyi niyetle halka hizmet etme yetkisi alan yerel yöneticilerin bu bağlamda adaletli şekilde öncelikleri iyi belirleyerek vatandaşlara hizmet ederek; halkın ve yaşadıkları beldelerin sorunlarının çözümü için gayret göstereceğini belirtti. Vali Ali Mantı ziyaret ettiği belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

helvadere-beldesi-(2).jpgtaspinar-beldesi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.