Usta Gazeteci Gökten Öztürk'ün Başarısı!

Usta Gazeteci Gökten Öztürk'ün Başarısı!

Aksaray’ın duayen gazetecilerinden aksaraymedya.com yazarı Gökten Öztürk Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilimiz ziyareti esnasında yakın sohbetleri ilgi odağı oldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Tuz Gölü Doğal Gaz Yeraltı Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının açılış töreni için Aksaray’da halka seslendi.  Anayasa değişiklik çalışmalarına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemi, Türkiye’nin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini koruyarak verdiği mücadeleyi güçlendireceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı’nın Aksaray’ı ziyareti esnasından bir çok Siyasetçi,  Cumhurbaşkanı ve Başbakana ve bakanlar ile fotoğraf çektirmek için yarıştılar.

Gökten Öztürk’ün Başarısı!

Aksaray’ın tanınmış gazetecilerinden aksaraymedya.com yazarı ve Aksaray Yenigün Gazetesi Reklam Müdürü Gökten Öztürk birçok siyasetçinin cumhurbaşkanına ulaşamamasına rağmen cumhurbaşkanına ulaşması ve samimi görüntüleri sosyal medya da ilgi odağı oldu. Gökten Öztürk’ün bir çok takipçisi kendisine takılmadan geçemedi.

untitled-2.png

Aksaraymedya.com olarak Yazarımız Gökten Öztürk’e gazetecilik mesleğinde başarılar diliyoruz.

whatsapp-image-2017-02-12-at-09.18.33.jpegwhatsapp-image-2017-02-12-at-09.18.33-(1).jpegwhatsapp-image-2017-02-12-at-09.18.34.jpegwhatsapp-image-2017-02-12-at-09.18.32.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.