Taraftar, Cumhur’dan Gelecek Transfer Haberlerini Bekliyor

Taraftar, Cumhur’dan Gelecek Transfer Haberlerini Bekliyor

Ligde ilk devre istediği sonuçları alamayan sezon başı yanlış transferler ve teknik adam tercihi nedeni ile zor günler geçiren siyah beyazlılarda gözler kulüp başkanı Kenan Cumhur’dan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Spor toto 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Pazar günü deplasmanda oynayacağı yeni Diyarbakır maçı ile ilk devreyi kapatacak.

 Devre arasında ilk olarak  ilk olarak tecrübeli bir teknik adamı takımın başında görmek isteyen siyah beyazlı taraftarlar transfer  konusunda ise Aksarayspor’a yakışacak kaliteli ve genç oyuncuların  takıma kazandırılması isteniyor. Siyah beyazlı taraftarın beklentilerine ise kulüp yönetimini nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor.  İlk olarak  siyah beyazlı kulübe tecrübeli ve kariyerli bir teknik adamın getirilmesi için çalışmaların olduğunu ve ilk devrenin bitmesi ile teknik heyet sorununu giderileceği öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin teknik heyet sorunun çözmek için listesinde çok önemli isimlerin olduğunu ve Diyarbakır maçı sonrasında   gündemdeki isimlerin  kamuoyuna aktarılacağı öğrenildi. Kulüp başkanı Kenan Cumhur’un teknik heyet sorunu çözdükten sonra transfere de hız vereceği ve transfer konusunda takipte olan oyuncuların bulunduğu ve eksik bölgelere önemli takviyeler  yapmak için kolları sıvadığı ileri sürüldü.

Transferde ilk olarak takıma  tecrübeli bir kalecinin gündemde olduğu santrafor ve stoper  arayışlarında ise  belirlenen isimler  olduğu ileri sürüldü. Taraftarların büyük heyecanla beklediği transfer h konusundaki gelişmeleri bir an önce hayata geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.