Takma Kirpik

Takma Kirpik

Hepimiz biliyoruz ki gözler kalbin aynası olduğu kadar aynı zamanda bizi gösteren en önemli organımızdır.

Eşek gözlü ya da minik gözlere sahip olman bazen yetmez ipeksi dokunuş bir kirpiğim olsun diyorsan kurtarıcın yetişir imdadına.

Yetişmen gereken bir parti organizasyonu, düğün ya da kendini özel hissettiğin bir gün takma kirpik ile gözlerin de kendisini adeta bir padişah gibi hissetsin. Takma ismin varsa eğer onu her zaman kullanmadığını biliyoruz ve o ismi gerçek isminden daha çok sevdiğini de. O halde takma kirpik seni takma isminin sende yaratmış olduğu etki kadar havalı hissettirecek.

Takma Kirpik Hakkında Püf Noktalar

Takma kirpik genellikle standart boy da olduğu için belki sana biraz uzun gelse de gözlerinin ve göz kapağının hizasına göre istediğin uzunlukta bir kirpik elde edebilirsin. Bunun için takma kirpik orantılı bir şekilde kesildikten sonra sıra yapıştırma işlemine geliyor. Cımbızla veya elinde tutarak yapıştırma sağlayabilirsin.  Unutmadan sana bir tavsiye gitmiş olduğun her neresi olursa olsun takma kirpik seninle ise yapıştırıcısı da mutlaka yanında olmalı. Detaylı bilgi için;  https://www.kozmela.com/takma-kirpik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum