Sultanhanı'ndan Afrin'deki Mehmetçiğe Moral Yardımı! VİDEO

Sultanhanı'ndan Afrin'deki Mehmetçiğe Moral Yardımı! VİDEO

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde Vatandaşlar Afrin'de ki Mehmetçiğimize Moral vermek ve Mehmetçiğimizin yanında olduğunu göstermek için Yardım kampanyası yapıldı.

Sultanhanı'ndan Mehmetçiğimize Moral olmak için Çarşamba günü başlatılan ''Mehmetçiğimizin yanındayız'' Kampanyasında Toparlanan 100 Ton’un üzerindeki Süt ve Binlerce lira Nakdi Yardım Mehmetçik vakfına ulaştırılmak üzere Sultanhanı ilçesinden dualarla gönderildi.

Cuma namazı Sonrası Sultanhanı Kervansarayı önünde Uğurlama merasimi düzenlendi. Merasime Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu, Belediye başkanı Fahri Solak, Aksaray Damızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanı Bekir Kayan, Sultanhanı İlçe Emniyet müdürü Halil Azgın, İlçe Karakol komutanı Ethem Karataş, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uğurlama merasiminde İlk olarak Belediye Başkanı Fahri Solak kısa bir konuşma yaptı. Başkan Solak Konuşmasında Sultanhanı ilçe halkına Teşekkür ederek ''Sultanhanı ilçe halkımız Herzaman Kendine yakışanı mutlaka yapıyor, bugünde yine Afrinde Suriye’de operasyonda olan Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu ve onlara Moral olması için sadece 3 gün içerisinde 100 Ton’un üzerinde Süt bağışı ve onlarca Kurban Bağışı ve Binlerce lira Nakit bağışı yaptılar, Allah Hepinizden Razı olsun. İsteyen vatandaşlarımız Burada Bankamıza Giderek Direkt Mehmetçik vakfımıza İstedikleri gibi bağış yapabilirler. Haburadan Şunuda belirtmek istiyorum Mehmetçiğimiz, Ordumuz Bizim Süt bağışına ihtiyacı yok Fakat Bizler Millet olarak Orada Operasyonda olan Mehmetçiğimize Moral olsun diye Onların yanlarında olduğumuzu hissetsinler diye bu bağışları yapıyoruz. Allah Mehmetçiğimizi Herdaim Korun Allah yardımcıları olsun’’ dedi.

Ardından Aksaray Damızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanı Bekir Kayan ise Tüm Sultanhanı ilçe halkına Teşekkür etti.

Son olarak Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu ise yaptığı konuşmada Teşekkür ederek ''Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin, oradaki Askerimize Güç kuvvet versin, sağlıklı şekilde vazifelerini eda edip dönmeyi nasip eylesin. Kampanyayı düzenleyenlerede Teşekkür ediyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından Okunan Kur’an-ı Kerim ve Yapılan duaların ardından Yapılan yardımlar yola çıktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.