Şevki Yılmaz’dan Sultanhanı’nda konferans

Şevki Yılmaz’dan Sultanhanı’nda konferans

Bir dizi ziyaret ve konferans için Aksaray’a gelen Rize geçmiş dönem Milletvekili Şevki Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Aksaray Valisi Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve konferans için Aksaray’a gelen Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Aksaray Valisi Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Vali Pekmez ile bir süre görüşen Yılmaz ve AK Parti Heyeti, daha sonra Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Başkan Yazgı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray’daki projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ardından Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ı ziyaret eden Şevki Yılmaz ve AK Parti yönetimi, daha sonra Aksaray’ın merkeze bağlı Sultanhanı Beldesi’ne geçti. Burada Sultanhanı Belde Belediye Başkanı Fahri Solak ile görüşen Yılmaz, daha sonra düğün salonunda organize edilen ‘Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını’ isimli konferansa konuşmacı olarak katıldı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı programa AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Belediye Başkanları katıldı.

Konferansta yüzlerce kişiye seslenen Şevki Yılmaz, “Biz Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı yasaya güveniyoruz. Milleti için bir yasa getirdiğini biliyoruz. Bu yasalar bu milletin önünü açacak, millete nefes aldıracak. Bu değişiklik beklediğimiz değişikliğin kapısını açacak. Onun için mazlumları tutmaya evet, Türkiye’yi güçlendirmeye evet, Kürt-Türk kardeş olmaya evet, AlevisiSünnisi ile birleşmeye evet, ağlayan mazlum coğrafyaya sahip çıkmaya evet" dedi.

Konuşmaların ardından Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Şevki Yılmaz’a Sultanhanı tablosu ve tarihi Sultanhanı Halısı hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.