Selçuklu Düğün Organizasyon, Hizmette sınır tanımıyor!

Selçuklu Düğün Organizasyon, Hizmette sınır tanımıyor!

Selçuklu organizasyon düğün yemekleri düğün, organizasyon gibi önemli günlerde meşhur Konya düğün pilavı organizasyon yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor.

1973 yılında Eskilin Katrancı yaylasından Konya’ya giderek çalışma hayatına başlayan Sadettin Kutlu  askerlik hizmetini tamamladıktan sonra uzun yıllar Tümosan Traktör Fabrikasında aşçı olarak çalıştı 1999 yılında  Katrancı Saadettin Kutlu yönetiminde kurulan Selçuklu organizasyon düğün yemekleri her geçen gün büyümeye ve faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor.

Selçuklu düğün malzemeleri olarak Düğün Yemekleri olarak  Konya'da önemli firmaların organizasyonlarında yer aldıklarını ve düğün, sünnet, hac, açılış gibi organizyonlarda aşçı bulunduklarını kaydetti.

Son Olarak 2 yıldır Yeni yerimizde kendi düğün salonumuz “Selçuklu organizasyon düğün salonu” ile hizmet vermeye başladıklarını, söyleyen kutlu dileyen hemşerilerimize bu konuda da yardımcı olduklarını söyledi.

Konya'dan her bölgeye hizmet için gittiklerini kaydeden Saadettin Kutlu, bu süreçte de kendi memleketim insanına hizmet etmekten gurur duyuyorum. dedi.

Saadettin kutlu, bu günler gelmek bizim açımızdan kolay olmadı çalıştık çalıştık sürekli çalıştık firma olarak belli prensiplerimizden asla ödün vermedik organizasyonlarımızda birinci sınıf malzemeler kullanıyoruz. Müşteriyi tek bir seferlik müşteri olarak görmedik. Kullanılan malzemeler sağlığı riske etmeyen birinci sınıf malzemeden oluşmaktadır.

Müşterilerinin yemeklerinden memnuniyetinin ön planda olduğunu dile getiren Kutlu  "hiç bir zaman kaliteden taviz vermiyoruz bununla birlikte emeğimizi esirgemiyoruz. O özel günlerinde müşterilerimizin misafiri bizim misafirimizdir. Onların o zor günlerinde sadece konukları ile ilgilenmek kalıyor. Bütün organizasyonu biz yapıyoruz. Masa, sandalye, sofra, çadır, kazan takımı, yemek ekipmanı, tüm kuru gıda... hepsi tarafımızdan temin ediliyor. Düğün sahibine sadece misafirlerine zaman ayırmak kalıyor ve misafirleri ile hoşça zaman geçirmesi için herşeyi hazır hale getiriyoruz." dedi.

 

İletişim Bilgileri

Yetkili Kişi

:

SADETTİN KUTLU - HİDAYET ÇINAR

Adres

:

FEVZİÇAKMAK MAH. KARAKAYIŞ CAD. KURUYEMİŞÇİLER SİT. NO:256 / selçuklu - KONYA - TÜRKİYE

Telefon(lar)

:

0332 342 32 18 -

Cep

:

0532 352 48 66 - 0532 609 22 32

Mail

:

[email protected]

 
1-001.jpg2-001.jpg3-001.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.