Seksenler Dizisi Oyuncuları Ramazan Sokağını Şenlendirdi

Seksenler Dizisi Oyuncuları Ramazan Sokağını Şenlendirdi

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Ramazan Sokağı düzenlenen programlarla renkli görüntülere sahne oluyor.Ramazan sokağının 6. Gününde seksenler dizisinde de rol alan İstanbul Mey...

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Ramazan Sokağı düzenlenen programlarla renkli görüntülere sahne oluyor.

Ramazan sokağının 6. Gününde seksenler dizisinde de rol alan İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları sergiledikleri tiyatro oyunu ile büyük beğeni topladı. İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularının oynadığı Eray Yasin Işık’ın yazıp yönettiği "inim inim nameler" adlı tiyatro oyunu Ramazan sokağını dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Vatandaşların çok yoğun ilgi gösterdiği “inim inim nameler” adlı tiyatro oyununu Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı beraberinde eşi Hasibe Yazgı ile Ramazan sokağını dolduran vatandaşlarla birlikte izledi. Seksenler dizisinin oyuncu kadrosundan oluşan “inim inim nameler” adlı tiyatro oyunu geçmişten günümüze darbeler ve çeşitli nedenlerle tiyatroların kapatılmasını ve tekrar açılmasını mizahi bir şekilde ele alıyor.

Oyunun ardından Ramazan sokağını hınca hınç dolduran kalabalıktan güçlü bir alkış alan oyunculara Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.