Şehit Annelerine özel ‘Anneler Günü’ kutlaması

Şehit Annelerine özel ‘Anneler Günü’ kutlaması

Bu yıl 12 Mayısta kutlanacak Anneler Gününün Ramazan Ayı içerisinde kalması nedeniyle Vali Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı ev sahipliğinde şehit annelerinin katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Ağaçlı Melendiz Otel’de düzenlenen şehit anneleri ile kahvaltı ve Anneler Günü programına Işıl Mantı, kızları Sümeyye, Fatmanur, Sevdenur Mantı, Vali Yardımcıları eşleri Bahar Karaman, Özlem Türkcan, Başsavcı eşi Ayşe Cansever, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı eşi Semiha Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı eşi Hafize Akkaş, Emniyet Müdürü eşi Reyhan Karabağ, Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü eşi Türkan Aktürk ve şehit anneleri katıldı.

Şehit anneleri ile yakından ilgilenen Işıl Mantı bir süre sohbet ettiği şehit annelerine kendileri ile birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

Şehit aileleri ve anneleri ile her fırsatta bir araya geldiklerini kaydeden Işıl Mantı; Şehitlerin emaneti anneleri ile buluşarak Ramazan Ayı içerisinde bir güne denk gelen Anneler Günü’nü düzenledikleri bir programla erken kutladıklarını söyledi.

Şehit anneleri kendilerine gösterilen yakın ilgi ve desteği nedeniyle Işıl Mantı’ya teşekkür ettiler.

Işıl Mantı i Şehit annelerine Anneler Günü nedeniyle çiçek, yine Sıfır Atık Projesi kapsamında yürütülen çalışmalara ve geri dönüşüm projelerine destek olmaları amacıyla sıfır atık çantaları hediye etti.

thumbnail_img_4804.jpgthumbnail_img_4808.jpgthumbnail_img_5162.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.