Seçimi Kazanan Başkan Mutluluktan Ağladı

Seçimi Kazanan Başkan Mutluluktan Ağladı

Aksaray’da geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için iptal edilen Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 7’inci olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen mevcut başkan Bekir Kayan, konuşma y...

Aksaray’da geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için iptal edilen Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 7’inci olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen mevcut başkan Bekir Kayan, konuşma yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir önceki seçimde 3 adayın yarıştığı seçimde, bu hafta mevcut Başkan Bekir Kayan ve diğer adayla birleşen Faruk Sert yarıştı. Bir otelde gerçekleştirilen programa yaklaşık bin 800 yetiştirici üye katıldı. Divan toplantısının ardından faaliyet raporları ve gelir gider bilançoları okundu. Ardından seçime geçilirken, üyeler oy kullanmak için adeta izdiham yarattı. Polis ve özel güvenlik şirketinin geniş güvenlik önlemleri aldığı seçimde zaman zaman tansiyon yükseldi. Seçimin ardından 11 sandıkta oy kullanılırken, Bekir Kayan 969 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Sert ise 623 oy alırken 15 oy geçersiz sayıldı.

Seçimin ardından konuşmak için kürsüye çıkan Başkan Kayan, konuşurken mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.