Sarıyahşi'de Mehmetçiğe destek yürüyüşü

Sarıyahşi'de Mehmetçiğe destek yürüyüşü

Aksaray'ın Sarıyahşi İlçesi'nde Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda terör örgütüyle mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimize destek olmak ve şehit askerlerimizi anmak için yürüyüş düzenlendi.

İlçede yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla yürüdü. 
Dün Cuma Namazını müteakiben ilçe Merkez Camii önünde Şehitler için duaların okunmasıyla başlayan yürüyüşe ilçe Kaymakamı Gürkan KARAMAN, Belediye Başkanı Sayın Fatih ÜNSAL, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle vatandaşlarımız katıldı. Açılan dev Türk bayrakları eşliğinde gerçekleşen yürüyüş bayrak teslim töreninin ardından sona erdi.
Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Fatih ÜNSAL; “Kahraman ordumuzun Suriye’nin Afrin bölgesindeki bölücü terör örgütlerini temizlemeye yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtında 4 haftayı geride bıraktık. Askerliği Peygamber Ocağı bilen Kahraman Mehmetçiğimizin sadece teröristleri hedef aldığı harekâtta askerlerimizin duacısı ve destekçisiyiz. Vatan savunmasının muhalefeti olmaz düşüncesiyle devletimizin ve ordumuzun yanında olduğumuzu belirtiyor ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin” diyerek sözlerini tamamladı. aksaraymedya.com

2-026.jpg3-035.jpg4-028.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.