Sanat Dünyasının Aranılan Fotomodeli  Berrin Direk Dobra Açıklamalar!

Sanat Dünyasının Aranılan Fotomodeli Berrin Direk Dobra Açıklamalar!

Sanat Dünyasının Aranılan Fotomodeli Berrin Direk aksaraymedya.com’a röportaj verdi.

Sanat dünyasının aranılan fotomodel ve film sanatçısı Berrin Direk, “Günlük yazıyorum kimseye anlatmadığım kimseyle paylaşmadığım tüm duygularımı kalem kağıtla bütünleştirerek günlüğüme döküyorum” diyor.

“İşim dışında kalan Zamanlarda tek dostum arkadaşım onlar oldu beni aldatmayan asla yalnız bırakmayan ruhuma ilaç kitaplarım oldu” diyor.

 Berrin Direk… Berrin Direk, fotomodel, TV sunucusu, film oyuncusu ve kadın girişimci. 10 parmağında 10 marifet güzel ve de aranılan ünlü bir sanatçı.

Bu hafta konuğumuz oldu, onunla sanat ve fotomodellik üzerine söyleştik. Sorduk o da dobraca konuştu.

Aksaray Medya: Berrin Direk kimdir, kendini biraz anlatır mısın?

Berrin Direk:  1993 doğumluyum Adana Kadirli de doğdum İstanbul'da Kadıköy de ikamet ediyorum koyu bir İstanbul aşığıyım çocukken en büyük hayalim İstanbul'a yerleşip İstanbul da oyuncu ve fotomodel olmaktı çocukken sanata aşıktım.

Aksaray Medya: Öncelikle modellik yapma fikriniz nerden başladı?

Berrin Direk:  Aslında başlayan bir fikir değildi modellik fikri bende hiç oluşmadı hep var olan bir şeydi... Doğuştan modellik yapacağımı biliyordum bende tutku haline dönüştü..

Aksaray Medya: Peki dış çekim mi yoksa iç mekan çekimlerini mi daha çok seviyorsun?

Berrin Direk:  Aslında sonbaharda yedigöller, kışın karda Uludağ, yazın Bodrum Ege kıyıları gibi tatil beldeleri seviyorum. Stüdyo fotoğraflarını tabi ki seviyorum ama değişik fonlarda konsept çalışmalarında kullanmak için onun dışında kışın da soğuk havalarda stüdyo ilaç gibi…

Aksaray Medya: Peki uygulamayı düşündüğünüz fotoğraf çekimi var mı?

Berrin Direk:  Tabi ki var su altı pozu düşünüyorum. Su altında fotoğraf çekimlerini çok severim.

Aksaray Medya: Kombin çalışmalarını sizde hazırlıyor musunuz? CEVAP- Tabi ki hemen hemen tüm fotoğraflar da kombinler bana ait.. Kombin hazırlamayı çok seviyorum aşkla hazırlıyorum.

Aksaray Medya: Bugüne kadar hangi projelerle uğraştınız?

Berrin Direk:  Bir dönem Clubtürk TV ve yaşam TV de sunuculuk yaptım. Sonra fotomodellik okuluna Taksim’de başladım ve böylece profesyonel anlamda fotomodellik yapıyorum. Son olarak da çekimlerini Bursa da tamamladığımız yönetmenliğini Necati Kurnaz hocamızın yaptığı aşkın bedeli isimli filmde başrol oynadım. Şimdi proje teklifleri var ve en kısa süre içerisinde çekimlere başlayacağız. Girişimde bulunmayı düşünüyorum model manken çekimleri için sadece fashion özel tasarımlı fotoğraf stüdyosu açıp işletmeyi düşünüyorum yatırım amaçlı olarak. Bir de idealim kendi hayat hikâyemi senaryoya çevirip film çekmek olacak. Yer olarak Nişantaşı'na yakın yerler olabilir. Sadece model manken çekimine ürün çekimine özel olacak. Stüdyonun tasarımları da bana ait olacak.

Aksaray Medya: Modellik dışında neler yapıyorsunuz?

Berrin Direk:  Genç girişimci iş kadını oldum. Moda üzerine işletme girişiminde bulundum şu anda aktif olarak çalışmalar yapıyoruz sanatsal medya sektöründe de başka bir ofis hazırlıkları yine yapıyoruz yakın zamanda yeni ofisimiz de faaliyete geçecek sizleri de bekleriz hayırlı olsuna…

Aksaray Medya: Tebrik ediyoruz sizleri genç yaşta iş kadını olmak girişimde bulunmak çok güzel bizler de yeni ofisinizde aksaraymedya ailesi olarak ziyarete geliriz.

Aksaray Medya:  Peki aşk hayatınız Nasıl?

Berrin Direk:  Hayatımız inişler çıkışlarla doludur aşk nasip işidir diye düşünüyorum. Aşk her insanın yaşamayacağı derinden hissedemeyeceği kadar özel bir duygudur her insana nasip olmaz.. Etrafımda birçok beni isteyen sayısızca erkekler var ünlü oyuncu dan şarkıcıdan iş adamından yapımcısından tutun siyasetçisine kadar, ama önemli olan biriyle mutsuz olmaktansa tek başına Mutlu olmaktır diye düşünmüşümdür hep o yüzden insan kendisini etrafında kimse olmadığında değil kendisini anlayacak kimse olmadığında yalnız hisseder. Sevgi denen şey birinin bir şekilde seni tamamladığının derinden anlaşılmasıdır...

Aksaray Medya: Evlilik düşünüyor musunuz?

Berrin Direk:  Beni derinden bakışımla bile anlayabilecek değer verecek romantik duygusal dürüst birisi olduktan sonra neden olmasın? Her şeyin en başı karakterdir. Para pul insanı belli bir yere kadar mutlu eder beden güzelliği de geçicidir önemli olan ruh güzelliğidir. Derinden aşk hissettiğim birisiyle tabi ki normal insanlar gibi evlenmek hayatının kadını olmak isterim.

Aksaray Medya: Kitap okur musunuz?

Berrin Direk:  Son Zamanlarda işim dışında kalan Zaman'lar da tek dostum arkadaşım onlar oldu beni aldatmayan asla yalnız bırakmayan ruhuma ilaç onlar kitaplarım oldu...

Aksaray Medya: Şiirlere olan ilginizi görüyoruz sosyal medya paylaşımlarınızdan. Şiir yazar mısınız?

Berrin Direk:  Günlük yazıyorum kimseye anlatmadığım kimseyle paylaşmadığım tüm duygularımı kalem kağıtla bütünleşerek günlüğüme döküyorum...

Aksaray Medya: Son olarak Berrin Nasıl biridir?

Berrin Direk:  Aslında Berrin; yetenekli akıllı ve insanı çeken eğlenceli dışa dönük göründüğü gibi olmayı seven etrafındakilerin de öyle olmasını seven bir arkadaş birde dost grubu olan her iki grubunda hem neşesi hem de eğlencelerinde olmazsa olmazı hem de iyi bir dinleyicisi. Hemen hemen herkesin ona danıştığı bir şeyler var.

Aksaray Medya: Son olarak Berrin Nasıl biridir?

Berrin Direk:  Aslında Berrin; yetenekli akıllı ve insanı çeken eğlenceli dışa dönük göründüğü gibi olmayı seven etrafındakilerin de öyle olmasını seven bir arkadaş birde dost grubu olan her iki grubunda hem neşesi hem de eğlencelerinde olmazsa olmazı hem de iyi bir dinleyicisi. Hemen hemen herkesin ona danıştığı bir şeyler var. Ortalığı çabuk coşturan birisi ama sakinliği seven aynı zamanda dingin bir hayat seven düşünmeyi seven keşkeleri nerdeyse yok denecek kadar az hayatını kendi içinde seven kabullenen bu kadar enerjik ve dışa dönük olmasına rağmen içinde gizli bir kabuğu olan tüm kırıklıklarını oraya hapsetmiş... İnsanları dinleyen ve ona göre tavrını belirleyen ilişkilerde o hayalini kurduğu aşkı tam yaşayamamış özgürlüğünü çok seven ama birine de körü körüne bağlanabilecek çocuksu tarafı ağır basan, en dişi halinin altında bile bir çocuk olan muzip birisi. Etrafında hemen hemen tüm erkekler onla beraber olmak istese de Berrin, onları tanımadan güvenmeden asıl kadını ve dişiliğini ortaya çıkarmıyor. Bir tek sevdiği Adamın yanında şımaran bir çocuk oluyor, önceliği hep duygusallık. Sevgilisiyle çocukça bir şeyler yapmak isteyen onunla çarpışan otoya binip sokağın ortasında kalabalığın içinde hatur hatur elma şekeri yemek mesela her yerine bulaşsa da. Yağmurda deniz kıyısında bir simiti paylaşmak mesela. Kafasını onun göğsüne yaslayıp film izlemek ama o sırada onun filme odaklandığı anda cilveler yaparak dikkatini dağıtmak. Büyük bir ev gibi... Her odada farklı biri. Salonda iyi bir dost ve sırdaş..

Paylaşımcı sakin birisi çalışma odasında gerçek bir çözüm ortağı, sıkı bir iş arkadaşı ve sıkışıklığında en büyük destekçi mutfakta merhametli bir anaç…

23659833_1951634368490018_838463059_o.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.