Şampiyon Aksaray Belediyespor Bal Liginde

Şampiyon Aksaray Belediyespor Bal Liginde

Aksaray Amatör Futbol Liginde Şampiyon olan Aksaray Belediye Spor Bal Ligi Baraj maçında 68 Yeni Aksaray Sporu penaltılarda 4-3 yenerek Aksaray’ı Bal Liginde temsil edecek takım olma hakkını elde etti.

Bal Ligi için oynanan Baraj Maçında Aksaray Belediye Spor rakibi 68 Yeni Aksaray Spor karşısında normal süresi 0-0 berabere biten maçta penaltı atışlarıyla 4-3 kazandı. Maçta yıldızlaşan Kaleci Samet kurtardığı iki penaltı ile takımını Bal ligine taşıdı. Alınan bu sonucun ardından 68 Yeni Aksaray Spor Bal Ligine veda ederken gelecek sezon Bal Liginde Aksaray ilini Aksaray Belediye Spor temsil edecek.

                Dağılgan 1 nolu çim sahada oynanan ve gelecek sezon Aksaray’ı Bal Liginde temsil edecek olan takımın belirleneceği Aksaray Belediye Spor, 68 Yeni Aksaray Spor karşılaşmasına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

                Maçın başlaması ile birlikte iki takımda kontrolü elden bırakmayarak karşılıklı ataklar geliştirdi. 90 dakika boyunca gol olmayınca maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca Bal Ligine gidecek takımı belirlemek penaltılara kaldı.

                Penaltılarda kalesinde devleşen Aksaray Belediye Spor Kalecisi SametEcik üst üste kurtardığı iki penaltı ile takımının ismini Bal Ligine yazdırdı.

                120 dakika boyunca İnsanüstü bir mücadele örneği ortaya koyan Aksaray Belediye Sporlu oyuncular penaltılarda rakibini 4-3 yenip Bal ligine çıkarak hedeflerine ulaştılar.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

2015-2016 Futbol Sezonunda Aksaray Belediye Spor Amatör futbol liginde 12 galibiyet ve 1 beraberlik alarak namağlup olarak adını play-offlara yazdırdı.  Palay-off müsabakalarında da oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alarak namağlup olarak 2015-2016 Futbol sezonu Aksaray Amatör küme şampiyonu oldu.

                Oynadığı 18 maçta 17 galibiyet ve 1 beraberlik alan Aksaray Belediye Spor rakip kalelere 94 gol atarken kalesinde sadece 14 gol gördü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.