Sağlık Öğrencilerinden Kardeş Okula Yardım Eli!

Sağlık Öğrencilerinden Kardeş Okula Yardım Eli!

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kardeş okul olarak belirledikleri Aksaray Merkez Yalnızceviz Köyü İlköğretim Okulu için yardım kampanyası yapıldı.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kardeş okulları olan Aksaray Merkez Yalnızceviz Köyü İlköğretim Okulu'nu unutmadı. Yardım kampanyası düzenleyerek kardeş okullarına kırtasiye malzemesi gönderen öğrenciler, kampanya kapsamında büyük bir özveri ile görev aldı.

Okul Rehber Öğretmeni Fatma Çetinkaya ve öğrencilerinin düzenlediği kampanyayla toplanan yardımları, kardeş okullarına götürdüler. Öğrenciler ayrıca kardeş okullarındaki öğrencilere birlikte vakit geçirip resim çizdiler.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu, kardeş okul olarak seçtikleri Aksaray Merkez Yalnızceviz İlköğretim Okulu yetkilileriyle yapılan görüşmelerinde, okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit ederek bunların karşılanması amacıyla yardım kampanyası başlattıklarını ifade ederek; "Öğrencilerimiz bu konuda büyük bir özveri göstererek kardeş okullarına yardım kampanyasında içten bir çalışma gösterdiler. Bu vesile ile kampanyaya büyük destek veren öğrencilerime ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İmkanlarımız dahilinde kardeş okulumuza desteklerimiz sürecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.