Saffet Çalışkan aday adayı

Saffet Çalışkan aday adayı

SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan 7 Haziran seçimlerinden sonra yeniden Ak Parti'den Aksaray Milletvekili Aday Adayı oldu. İşte Çalışkan'ın adaylık açıklaması.

Büyük Türkiye büyük fedakârlıklarla olacak, bizde büyük Türkiye için üzerimize düşen fedakârlığı yapmaya her zaman hazır olduk, olacağız inşallah. Zor günlerden geçen Milletimiz, 1 Kasım 2015 günü Tekrar seçim yapacak. Bu seçimde Ak Parti Milletvekilliği için tekrar aday adayı olmaya karar verdik. Milletimizden aldığımız heyecan, telkin, istekler ve yaptığımız istişareler bu göreve talip olma kararımızın en önemli sebebi oldu. Büyük Aksaray için büyük bir titizlik ile belirlediğimiz Projelerimiz ile yeniden meydanlarda olacağız. 6-7 ay önce bizim proje olarak milletimizin önüne koyduğu vadlerimiz, şimdilerde öncelikli icraatlar oldu. Demek ki doğru yoldayız. Aksaray’ımıza ve Milletimize hizmet yolunda gereken tüm fedakarlığı yapmak için var gücümüz ile çalışacağız. 
Rabbim bizi bu yolda mumuzaffer kılması dileğimiz. Bu yolda bize desteğini ve duasını esirgemeyen hemşehrilerim ve dava arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.

aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.