Rehabilitasyon servisi devrildi: 1’i ağır 6 yaralı

Rehabilitasyon servisi devrildi: 1’i ağır 6 yaralı

Aksaray’da servis aracıyla otomobilin çarpışması sonucu oluşan trafik kazasında servis aracı takla atarak yan yatarken, kazada servis aracından bulunan 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, Aksaray merkezTacin Mahallesi Sanayi Caddesi Meteoroloji yakınlarında oldu.

Özel bir rehabilitasyon merkezine ait Ramazan T. (58) idaresindeki servis minibüsü ile kavşaktan gelen Hamiyet B. (54) idaresindeki otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile içerisinde öğrenci ve görevlilerin bulunduğu servis minibüsü takla atarak yol ortasına ters devrildi. Devrilen servis minibüsünün içerisinde bulunan Semra D. (20), Cebrail D. (8), Rabia D. (15), Nurgül G. (40), Murat E. (13) ve sürücü Ramazan T. yaralandı. Kazayı görenler hemen durumu 112 acil servis ekiplerine bildirirken, kaza yerine itfaiye ve UMKE ekipleri de sevk edildi. Kazayı gören sanayi esnafları da hemen kaza yerine yardıma koşarken, 112 Acil Yardım ekipleri yaralıları yapılan ilk müdahale sonrası Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan Murat E.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.