Ramazan Kaşlı'dan Polis Haftası mesajı

Ramazan Kaşlı'dan Polis Haftası mesajı

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı'nın mesajı şu şekilde...

1845 tarihi, Türk Emniyet Teşkilatı açısından önemli bir noktadır. Çünkü bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat; 10 Nisan 1845’den itibaren polis adı altında hayata geçmiş ve Emniyet Teşkilatının kuruluş günü olarak kabul edilmiştir.

Türk Polisi gösterdiği olağanüstü çabayla, yaptığı hizmetler sonucunda, milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Polislerimiz, her geçen gün değişen ve aynı zamanda çetinleşen  şartlar altında ortaya çıkan yeni suçlarla başa çıkabilmek için sürekli kendilerini yenilemektedirler.

Emniyet mensuplarımız sadece adi suçlarla değil, ülkemizi bölmek ve parçalamak niyetinde olan  vatan hainleriyle de mekan ve mesai mefhumu gözetmeksizin çok ağır çalışma şartları altında, hayatlarını dahi hiçe saymak pahasınamücadele etmektedirler.

Devletimizin bekasını, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, asayiş ve huzuru temin etmek, suç oranını en aza indirmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polis teşkilatımızın gayretleri takdire şayandır.

Emniyet mensuplarımızın bundan sonra da, şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle ,halkımıza güven , düşmanlara korku veren hizmetlerini yüksek bir gayretle halkımızla da bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancımız tamdır.

Tüm emniyet mensuplarımızın ''Türk Polis Teşkilatının 171.Kuruluş Yıldönümü''nü  canı gönülden kutluyor, bu vesile ile şehitlerimize rahmet ve yakınlarına başsağlığıdiliyor, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.