Protokol Eşlerinden Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Ziyaret

Protokol Eşlerinden Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Ziyaret

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti.İl Müdür Yardımcısı Şenay Akpınar ve bayan çalışanlarla görüşen Ataklı, kadın ve aileler ile ço...

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdür Yardımcısı Şenay Akpınar ve bayan çalışanlarla görüşen Ataklı, kadın ve aileler ile çocuklara yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Adile Ataklı, beraberinde Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Ahiler Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, kadın dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının kadın yönetici ve üyelerinden oluşan bir heyet ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kadın ve ailenin önemini vurgulayan Adile Ataklı, toplumun çekirdeğini oluşturan aile kurumunun yapısal olarak güçlendirilmesi aile bireylerinden çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesi ve bu konuda ortaya çıkan problemlerin çözümü için politikalar üretilerek bu yapının sağlam temeller üzerinde daha iyi duruma gelmesi gerektiğini söyledi.

Aksaray’da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün kendi görev alanı içerisinde çocuklar, yaşlılar, kadın ve ailelere yönelik hizmetler yürüttüğünü belirten Ataklı, “Toplum yapısının aksayan yönlerinin iyileştirilmesi sorunlara çözüm bulunması bakımında il müdürlüğümüzün geniş bir görev alanı bulunuyor. Devletimiz sosyal devlet olma gereği kapsamında şehrimizde önemli hizmetler sunuyor. Bizlerde bu hizmetleri destekliyor, toplum yapısının daha iyi hale gelmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek durumda olduğunu belirtiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.