Perinçek'ten o lidere birleşelim çağrısı

Perinçek'ten o lidere birleşelim çağrısı

İşçi Partisi Başkanı Doğu Perinçek,CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na çağrı yaparak "altı ok"ta birleşme önerisinde bulundu.

"Kemal Kılıçdaroğlu'na buradan çağrı yapıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu, altı okta, cumhuriyetçilikte, milliyetçilikte, halkçılıkta, devletçilikte, laiklikte ve devrimcilikte birleşelim" diyen Perinçek, 24 saat içerisinde birleşmeye hazır olduklarını ve Ankara 'ya giderek Atatürk heykeli önünde birleşmeyi ilan edebileceklerini kaydetti.

Kırklareli'de  İşçi Partililerle bir düğün salonunda bir araya gelen Perinçek, şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu'na buradan çağrı yapıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu, altı okta, cumhuriyetçilikte, milliyetçilikte, halkçılıkta, devletçilikte, laiklikte ve devrimcilikte birleşelim. Ricciardone ile otelin arka odalarında birleşmeyelim. Oraya hiç birimizin yüreği sığmaz, ciğeri sığmaz, bilinci sığmaz. Açık bir birleşme çağrısı yapıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 'nin bayrağındaki altı okta, o programda birleşelim"

TELEFONLA ARAYIP İKNA EDİN

Partililere Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarını arayarak ikna etme önerisinde bulunan Perinçek şöyle devam etti: "Telefonla Sayın Kılılıçdaroğlu ve arkadaşlarını ikna etmenizi öneriyorum. Hemen yarın buradan Ankara'ya giderek Atatürk Heykeli önünde birleşmeyi ilan etmeye hazırız. Arzu ediyorsa Kırklareli'de Atatürk heykeli önünde birleştiğimizi ilan ederiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.