Palta, “Bizim Ölçümüz Samimiyet ve Gayrettir”

Palta, “Bizim Ölçümüz Samimiyet ve Gayrettir”

Aksaray Milletvekili Nevzat Palta Vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Mekan ve zaman gözetmeksizin her fırsatta vatandaşlarla birlikte olmaya, onlardan aldığı bu mukaddes emanetin ve sorumluluğun gereğini yine onlarla istişare etmeye çalışan PALTA çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Buluşmalarda Vatandaşlar; Terörün ve beraberinde getirdiği sorunların son bulmasını Ülkemizin tekrar huzur ve güven ortamına dönmesi gerektiğini ifade ederken bunun ise ancak tek başına güçlü bir İktidarla olacağını söylediler. Çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten Nevzat PALTA “Aksaray’da İlçelerimizden şehir merkezine, Köylümüzden kentlimize, esnafımızdan işçi ve memurumuza kadar toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye gayret ediyoruz, gördüğümüz teveccüh ve destek bizi fazlası ile memnun etmektedir.

Fakat bu bizde bir rehavet değil, bu ilginin gereği olarak daha fazla gayret etme azmi doğurmuştur. Bütün vatandaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde aynı duygu ve aynı hedef etrafında buluşarak güzel yarınlara kavuşacağımıza inancım tamdır. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.