Özkök “Hedefe kilitlenmeliyiz”

Özkök “Hedefe kilitlenmeliyiz”

Aksaray Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Hamit Özkök, yerel seçim sonuçlarının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, “Önümüzde uzun süredir beklediğimiz seçimsiz bir 4,5 yıllık dönem bulunuyor.

Bu dönemi, şehrimizi ve ülkemizi ileriye taşıyacak, uzun vadeyi hedefleyen yapısal reform adımlarıyla değerlendirmeliyiz. Ekonomiyi artık bütüncül bir bakış açısı ile ele alıp gündemimizde en üst sıralara taşımalıyız. Eğitimden yatırım politikalarına, vergi sisteminden teşvik sistemine kadar tüm yapıyı yeniden ele alabileceğimiz, uzun vadeli adımlarımızı kararlılıkla atabileceğimiz bir süreç önümüzde duruyor" diye konuştu.

Özkök açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi.

ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini geride bıraktık. Artık yaşam standartlarının arttığı, yatırımcının önünü görebildiği, daha huzurlu bir ortamda istihdamın sağlanabildiği bir şehir olma yolunda hızla ilerlemeliyiz. Laf üreten değil, iş üreten olmalıyız. Artık zaman birlik beraberlik zamanı. İş dünyamızı bu dönemde yeni atılımlara, yeni yatırımlara çağırıyorum. Piyasa tarafında da reel sektörde de oyun değiştirici politikalar ve aksiyon gerekiyor. Elbette temel öncelik yapısal reformların hızlandırılmasıdır. Hükümetimiz seçim öncesinde bunun sinyalini verdi. Seçim sonrasında da harekete geçilmesini bekliyoruz.

DAHA ÇOK ÇALIŞIP, DAHA ÇOK ÜRETMELİYİZ

Ülkemizin ve Aksaray’ımızın çok daha iyi yerlere gelmesi için hepimize görev düşmektedir. Aksaray’ın tüm dinamiklerinin de önümüzdeki süreçte bu bilinçle, güç birliği içinde çalışacağına inancım tamdır. El birliği ile daha çok üretmek, daha fazla yatırım, istihdam ve ihracat için çalışacağız. Halkımızın teveccühü ile başta Aksaray Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Sayın Evren Dinçer olmak üzere ilçe ve belde belediye başkanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum. " Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.