Özhan Türemiş, "İYİ Parti Seçime Girecek"

Özhan Türemiş, "İYİ Parti Seçime Girecek"

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, partisinin seçimlere girmesinde hiçbir engel olmadığını belirterek, teşkilatlanma sürecini tamamlayıp gerekli başvuruların yapıldığı söyledi.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, İYİ Parti'nin seçimlere girmesine hiç bir engel kalmadığını belirterek “Aksaray’da olduğu gibi 75 ilde teşkilatlandık. Bunu da Yargıtay'a bildirdik. Yargıtay da bu durumu onadı ve sitesinde "Seçime girebilir" ifadesini koydu. Hukuken hiçbir engel kalmadı. İYİ Parti seçime girecek. Bunun önünde de hiçbir kanuni engel yoktur” dedi.  Siyasette sivrilmemiş, yıpranmamış yüzlerle partileşme sürecini tamamladıklarını ifade eden Başkan Türemiş, “Mümkün mertebe gençler ve kadınlara öncelik verildi. Kadın kotamız %25 oranında. Bu belki bizleri teşkilatlanma çalışmalarında zorladı ancak bu durumu çözdük. Herhangi bir partinin uzantısı olarak bu süreci sürdürseydik hepsi hazırdı ama her kesime dokunacak bir örgütlenme anlayışını kendimize baz aldık. Bu anlayışla 74 İlde de örgütlenme tamamlandı” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ TÜRKİYE’NİN SON ŞANSIDIR

İYİ Parti’nin merkezin sağında veya solunda olmadığını ve milli merkezi temsil ettiğini de söyleyen Türemiş, “İyi Parti aslında merkezin ta kendisidir. İYİ Parti'nin temsil ettiği milli merkez, merkezin sağında ve solundaki tüm vatanseverleri kucaklar. İYİ Parti, çok farklı siyasi gelenekten gelen  insanların, aynı partinin çatısı altında gömleklerini çıkarmadan üzerlerindeki vatanseverlik ceketi ile yer aldıkları bir partidir.İYİ Parti olarak ortaya çıkmamızın nedeni de, ortada muhalefet diye birşeyin olmaması. Biz bu boşluktan dolayı ortaya çıktık. Vatanını, milletini seven; iktidarın yaptığı sorumsuzca icraatları beğenmeyen herkese, hangi partiden olursa olsun hepsine kapımız açık. İYİ Parti, Türkiye'nin son şansıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.