Özel İdare’den Özverili Çalışmaya Teşekkür Belgesi

Özel İdare’den Özverili Çalışmaya Teşekkür Belgesi

Özel İdare’den Özverili Çalışmaya Teşekkür Belgesi...

Aksaray İl Özel İdaresi Yoğun geçen kış şartlarından dolayı Köy yollarında kar mücadelesinde çalışan personellere göstermiş oldukları üstün gayret ve çabalardan dolayı İl Genel Meclis Başkanı M. Muammer Tüzün, İl Özel İdare Genel sekreteri Ramazan Altundağ ve Konya 2 Nolu Şube Başkanı Ali Alkan tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

İl Özel idaresi sosyal tesislerinde düzenlenen belge törenine İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Konya 2 Nolu Şube Başkanı Ali Alkan Genel Sekreter  Yardımcısı Yılmaz Altınsoy, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Güneş Yılmaz, Destek Hizmetleri Müdürü Kasım Özkan ve Yol-İş Şube Genel Sekreteri İlker Arıbaş ile Yol yapımında görev alan görev alan operatör ve şoförler katıldı.

İlk olarak konuşma yapan Konya Yol-İş Şube Başkanı Ali Alkan, Yapılan bu özverili çalışmalar sonucunda emeğin alın terinin manevi karşılığı olduğunu kaydeden Alkan, Aldığınız bu belgeler de çalışmalarınızın birer manevi karşılığıdır. Bu belgeler emeğinizin karşılığı değil ama hem motivasyonunuzu artırır hem de sizden çocuklarınıza kalacak birer hatıradır. Sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun." diye konuştu.
Daha sonra İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün’de yaptığı açıklamada bilindiği gibi bu kış yoğun geçti ve yağan yoğun kar nedeniyle de köy yollarımız kapandı. Fakat İl Özel İdaresi  personelimizin özverili çalışmaları nedeniyle kapalı köy yollarımız kısa sürede açıldı ve hiçbir köyümüzün yolu uzun süre kapalı kalmadı. İl özel İdaremizi bu özverili çalışmalarından dolayı başta Genel Sekreterimizi Ramazan Altundağ’ın  şahsında tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Törende yaptığı konuşmada Özel İdare olarak her zaman kırsal kesimde çok zor şartlarda çalışan bir kurum olduklarını ifade eden Genel Sekreter Ramazan Altundağ’da Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da bu kış çok yoğun geçti ve mevsim normallerinin üzerinde kar yağdı. Yoğun kar yağışından en çok etkilenen ise hiç şüphesiz İlimize  bağlı köyler olurken, hiç bir vatandaşımız yolunun kapalı olmasından dolayı ulaşım yerlerine gidememe gibi bir sorun yaşamamıştır. İl Özel İdaresi olarak personellerimizle özverili çalışarak  kapalı köy yollarını kısa sürede açtık halkımızın mağduriyetini giderdik. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Tören belgelerin takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekiminden sonra sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.