Ortaköy MYOda mezuniyet sevinci

Ortaköy MYOda mezuniyet sevinci

Aksaray Üniversitesi Ortaköy Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine akademisyenler ve öğrencilerin yanı sıra, aileler de katıldı.

 


Ortaköy MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ardıç, mezuniyet törenlerinin öğrenciler için olduğu kadar kendileri için de önemli olduğunu belirterek, tüm mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Mezuniyetin yeni bir başlangıç olduğu vurgusunda bulunan Ardıç, ̶
;Öğrencilerin kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmeye gayret gösterdik. Bu noktada akademisyenlerimizin çok büyük emekleri var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve tüm öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şahin de, üniversiteyi kazandığında mezuniyetin öğrencilere biraz uzak bir hayal gibi geldiğini belirterek, ̶
;Mezuniyet günü göz açıp kapatıncaya kadar geldi. Mezuniyet bir son değil, yeni bir başlangıçtır. Öğrencilerimizi yetiştiren ve bugünlere getiren değerli velililerimizi ve öğrencilerimizi bilgi ve tecrübeleriyle donatan akademisyenlerimizi kutluyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize de yeni hayatlarında üstün başarılar diliyorum” dedi. Törende konuşan Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük ise MYO’nun ilçe için bir şans olduğunun altını çizdi.


 


Konuşmaların ardından bölümlerinde dereceye girenlere ödülleri verildi ve diploma alan öğrenciler kep atarak mezuniyeti kutladı.



aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.