Ömer Gümüşay Ak Parti'den Aday Adayı

Ömer Gümüşay Ak Parti'den Aday Adayı

Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı İşadamı Ömer Gümüşay AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Ömer Gümüşay İl binasında milletvekilliği aday adaylığı başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, “Amacım Aksaray’ımıza hizmet etmek, Aksaray’ımızı bir adım daha ileriye taşımak olacaktır” dedi.

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Ömer Gümüşay konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinin sonunda ortaya çıkan millet iradesine maalesef hükümet kurulabilmesi için AK Parti gerekli desteği muhalefet partilerinden görememiştir. Dolayısıyla ülkemizde siyasi istikrarsızlık söz konusu olmuştur. Bugüne kadar 13 yıl iktidarı süresince AK Parti Türkiye’nin her konuda, sanayileşme, ekonomisinde, ülkemizin gelişmesinde çıtayı en yükseklere çıkarmıştır. Sonuç itibari ile bu istikrarın devamı için yine görülmüştür ki tekrar tek başına AK Partinin iktidar olma ihtiyacı duyulmuştur.

Maalesef Türkiye bir ateş çemberi içerisinden bir an önce seçimlerin yapılarak eskiden olduğu gibi ülkemizi siyasi istikrara kavuşturmak zorundayız. Bunun yanında son günlerde Aksaray’ımızda hizmet anlamında çok önemli günler yaşamaktayız.

Yılların hayali Tıp Fakültesi kararı alınmıştır. Devlet Hastanemizin ihalesi yapılmış temel atma aşamasına gelinmiştir. Bunlarla birlikleMilletvekilimiz İlknur İnceöz TBMM’sinde grup başkan vekili olmuştur. Ali Rıza Alaboyun vekilimiz Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı olması , bunun yanında bürokrasiden Cenap Aşçı kardeşimizin Gümrük ve Ticaret Bakanı olması Aksaray için büyük bir şanstır. Bu hizmetlerin gelmesinde başta il başkanımız Abdülkadir Karatay, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’nın grup başkan vekilimiz, bakanlarımız ve milletvekillerimizberaber büyük emek ve gayret sarf etmişlerdir. Aksaray’ımız adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin daha da farklı noktalarda da devam edeceğine inanıyorum.

Bu güne kadar Aksaray’ımızda yaşayan herkesim insanın şahsıma vermiş olduğu katkıdan dolayı ben de Aksaray’lıdan almış olduklarımı Aksaray’lıya hizmet olarak vermek istiyorum. AK Partinin hizmet kervanında bende yer almak istiyorum. Bunun için Milletvekili aday adayı oldum. Allah’ım hayırlısı ne ise onunla karşılaştırsın. Amacımız Aksaray’a ve halkımıza hizmet etmektir. Bu yönde en samimi ve içten duygularımla yola çıktık. Aksaray’ımıza ve ülkemize milletvekili aday adaylığımın hayırlı olmasını temenni ediyorum. 1 Kasım seçimleri AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara geleceğine inanıyorum. Seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.