Öğrencilerden Başkan Bayraktar’a Ziyaret

Öğrencilerden Başkan Bayraktar’a Ziyaret

Aksaray’ın Yeşilova Beldesi’nde eğitim öğretim gören öğrenciler, belde belediyesi tarafından okulda yapılan tadilat ve oyun parkı için Başkan Adnan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.A...

Aksaray’ın Yeşilova Beldesi’nde eğitim öğretim gören öğrenciler, belde belediyesi tarafından okulda yapılan tadilat ve oyun parkı için Başkan Adnan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova Beldesi’nde bulunan İbrahim Ethem Baysal İlköğretim Okulu öğrencileri, Yeşilova Belediyesi tarafından okullarının tadilat edilmesi ve oyun parkı yapıldığı için Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Belediye Başkanı Adnan Bayraktar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, öğrenciler ise belediyenin her türlü sıkıntılarında belediyenin hep yanlarında olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Bayraktar, eğitim öğretim yılı başlamadan beldedeki tüm okullarda tadilat ve öğrencilerimizin isteği olan oyun parkını yaptıklarını belirterek, “Şimdi öğrencilerimiz bunun için teşekkür etmeye gelmişler. Asıl teşekkürü ben öğrencilerimize ediyorum. Öğrencilerimiz, çocuklarımız bizim gelecek nesillerimiz. O yüzden çocuklarımızı ve eğitim öğretim yuvalarını çok önemsiyoruz. Yeşilova Belediyesi olarak eğitim yuvalarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin modern ve daha güzel eğitim yuvalarında öğretim görmeleri şart. Elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.