O çocuklardan Vali Pekmez’e ‘Babalar Günü’ ziyareti

O çocuklardan Vali Pekmez’e ‘Babalar Günü’ ziyareti

Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar Aksaray Valisi Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

‘Babalar Günü’ dolayısıyla gerçekleşen ziyarette çocuklar Vali Aykut Pekmez’e çiçek takdim ederek Babalar Gününü kutladı.

 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile  Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Muhittin Hilal’inde bulunduğu ziyarette çocuklarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Pekmez; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Çocuklarla eğitim hayatları üzerine bir süre görüşen Vali Pekmez; gelecekte iyi bir meslek sahibi olmalarını beklediklerini çocuklara ifade ederek;  bu konuda devletin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini, çok çalışarak topluma millete ve devlete hayırlı bireyler olmalarını istedi.

Kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri nedeniyle Vali Aykut Pekmez’e teşekkür eden çocuklar her zaman sıcak ilgi ve sevgi gördüklerini belirterek; iyi bir insan iyi bir meslek sahibi olmaları için gösterilen çabaya en iyi şekilde layık olmaya çalışacaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.