Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Yazgı’dan odalar birliğine ziyaret

Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Yazgı’dan odalar birliğine ziyaret

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ı makamında ziyaret etti.Başkan Yazgı ve...

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yazgı ve Milletvekili Aydoğdu, Odalar Birliği Başkanı Doğan Ceylan ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, ziyaretlerinden dolayı Başkan Yazgı ve Milletvekili Aydoğdu’ya teşekkür ederek, AK Parti Hükümetinin ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın her zaman esnafın yanında olduğunu kaydetti.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, Ak Parti hükümeti olarak Türkiye’deki bütün esnafların yanında olduklarını, sorunların çözümü konusunda da üzerlerine düşen görevi yaptıklarını ifade etti.

Başkan Haluk Şahin Yazgı da, insana hizmet konusunda her zaman istişareden yana olduğunu ifade ederek, “İstişare bizim birinci önceliğimiz Belediye olarak insanımıza bir hizmet sunmadan önce yaptığımız ilk iş, istişaredir. Bir hizmet yapacaksak bu hizmetin hedef kitlesi nedir? Nasıl yaparsak insanımız daha kolay faydalanır. Halkımız bizden ne bekliyor? Nasıl yapmamızı istiyor. İlk önce bunun araştırmasını yapar hizmetten faydalanacak kesimle yaptığımız istişare sonunda da icraatımızı gerçekleştiririz. Tabi ki siz esnaf odaları birliği başkanı olarak Odanıza kayıtlı esnafların neler istediğini, istek ve önerilerini dinliyorsunuz. Bu istekleri bizlere iletiyorsunuz. Bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın faydasına olacak her iş de sizin yanınızdayız olmaya da devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.