MHP Adaylarından Vali Ataklı ile yardımcıları ve Güzelyurt'a ziyaret

MHP Adaylarından Vali Ataklı ile yardımcıları ve Güzelyurt'a ziyaret

MHP Aksaray Milletvekili Adayları Turan YALDIR, Tuğrul KARACAER VE Kılıçarslan EKİN Aksaray Valisi Şeref ATAKLI ve Vali Yardımcılarını ziyaret etti. Ziyaret sohbet havasında geçti.

     MHP Milletvekili adayları gece gündüz demeden ziyaret ve seçim çalışmalarına devam ediyorlar. Valilik ziyaretlerinin ardından adaylar beraber ve ayrı olarak çalışmalarına devam etti.Turan YALDIR kızı Ayyüce YALDIR’ın da okuduğu Nene hatun Anaokulunun hazırlamış oldğu 23 Nisan şenliklerine katılarak ögrenci, ögretmen ve velilerle sohbet etti.

 Günün ilerleyen saatlerinde Adaylar ve MHP İl Başkanı Ayhan EREL Güzelyurt ilçesinde bir diziziyaret gerçekleştirdi. Ev ve esnaf ziyaretleri yanı sıra kahvehane toplantısı da düzenleyen Adaylar Güzelyurt halkı ile Güzelyurt’ a gitmeyen hizmetler hakkında konuşarak bilgi alıp sohbet ettiler. Sohbet esnasında ‘’ Mimarlık Fakültesi, Toki, Hastahanenin daha işlevsel hale getirilmesi gerekliliği, Turizm ve Tanıtım Çalışmalarının sağlıklı olarak yapılması ‘’ konularında  fikir alışverişinde bulunuldu.

MHP Adayları Güzelyurtta gördükleri sıcak ve cana yakın ortam için Hemşerilerine teşekkür etti. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.