Meral, "Devir hesap devri, kaliteli ve ekonomik yakıt için bekliyoruz"

Meral, "Devir hesap devri, kaliteli ve ekonomik yakıt için bekliyoruz"

Geçtiğimiz Ocak ayında Eskil merkezde hizmete giren Meral Petrol işletmecisi Şerafettin Meral'den Eskilli vatandaşlara çağrı "Devir ekonomi devri, buyurun gelin yakıtımızı ve oto gazımızı bir deneyin"

1981 yılında Eskil eski Belediye Başkanı Şerafettin Meral tarafından açılan Meral Petrol geçtiğimiz Ocak ayında yenilenen yüzüyle yeniden Eskillilere hizmet vermeye başladı.

Firma işletmecisi Şerafettin Meral, "İstasyonumuzda Mersin Motorin 4.54 ve İpragaz Otogaz 2.54 TL ve bununla birlikte üretici kart geçerldir. Ayrıcabenzin satışlarımız gerçekleşmektedir. Tercihi Meral Petrol olan müşterilerimizin uygun fiyat ve yakıttaki kalitede memnuniyeti üst seviyede ve bunu da somut olarak göstermekte ve ifade etmekteler. Ben de buradan yolu şimdiye dek Meral Petrol'e düşmemiş müşterilerimize çağrıda bulunmak istiyorum. Buyurun gelin denemek için bir kez gelin Meral Petrol'den yakıtınızı, oto gazınızı alın farkı sizde fark edeceksiniz ve kazanan siz olacaksınız. Hem fiyatıyla hem de kalitesiyle ekonomik bir alışveriş yapmış olacaksınız. Biz de çok değerli müşterilerimize kaliteden ödün vermeden hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız." diye konuştu. 

0537 821 9787

iha-20170531aw084496-3-t.jpg

aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.