Kule Alışveriş Merkezleri Aksaray'a 13'üncü şubesini açtı

Kule Alışveriş Merkezleri Aksaray'a 13'üncü şubesini açtı

Aksaray’ın gıda sektörünün öncü kuruluşu KULE Alış veriş Merkezleri 13 Mağazasını Yağ pazarı içinde hizmete açtı.

KULE Alışveriş Mağazalar zincirinin 13. Şubesinin açılışına Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Kadir Karatay, Garnizon Komutanı Albay Gazi Demir, Borsa Başkanı Hamt Özkök, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz, Aksaray Gazeteciler Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar, Kanal 68 TV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Yücel Köse çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.

Başkan Vekili Canbulut Açılan Her iş yeri İş ve İstihdam demek

Kule alış veriş merkezlerinin 13. Şubesinin açılış konuşmasını yapan  Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut; “Aksaray’ın yerel sermayesi Kule alış veriş merkezlerinin  Aksaray ekonomisine ve istihdamına  her geçen yıl katkı sağlayarak devam etmesi bizleri çok mutlu etmektedir. Yeni açılan bu güzide Şubenin Aksaraya ve Kule Alışveriş camiasına hayırlı bereketli kazançlar getirmesini dilerim” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Karatay Mehmet Ünalan Bey Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum

Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut’un  ardından konuşan  Ak Parti İl Başkanı Karatay’da; “Son günlerde Ülkede kriz var dolar yükseldi. Türkiye Ekonomik krize doğru gidiyor söylentilerini çıkaranlara Aksaray’dan sesleniyoruz; Bugün burada açılan yeni iş yerimiz ve diğer iş adamlarımızın yatırımlar gösteriyor ki, Biz bize yeteriz. Türk halkı kendi öz sermayesine sahip çıktığı sürece kendi kendine yeteriz ekonomik kriz beklentileriyle bu ülkeye diz çöktürmeyi düşünenler daha çok beklerler. Kule Alışveriş merkezlerinin değerli sahibi Mehmet Ünalan’ı burada tebrik ediyorum ve böylesi güç zamanlarda yatırım yaparak ilimiz ve ülkemiz ekonomisine destek oluyor. Yeni İş yerleri ilimize ülkemize ve Kule Ailesine hayırlı uğurlu olsun. Bol ve bereketli kazançlar dilerim” dedi.

Borsa Başkanı  Özkök “Yerel Üreticinin Can Suyu Kule Alış Veriş Merkezleri”

Son olarak konuşan Borsa Başkanı Hamit Özkök ise; Aksaray’ın öz sermayesi  Kule Alışveriş merkezleri kurulduğu günden bu yana yerel üreticiye destek oluyor. Marketlerinin reyonlarında yerel üreticilerin ürünlerine yer veren Kule Alışveriş merkezlerinin ilimize  katma değeri çok büyük  ve birazdan açacağımız 13. Şubesi Kule ailesine hayırlı olmasını, bol ve bereketli kazançlar dilerim” dedi. Konuşmaların ardından dualarla Kule Alışveriş merkezlerinin 13. Şubesi kurdelesini kesen  protokol Kule Alışveriş merkezleri sahibi Mehmet Ünalan’dan mağazalar hakkında bilgi aldı. Kuruluşunun 15. yılında 13. Şubesini açan Kule Alışveriş merkezleri tüm mağazalarında 13. Şubenin açılışına özel tüm reyonlarında muhteşem indirimli fiyatlar ile Aksaray halkına teşekkür edecekleri açıklamasını yaptılar. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.