Kardelen öğretmen Mavili Akbudak’ın okuluna Turkcell’den destek

Kardelen öğretmen Mavili Akbudak’ın okuluna Turkcell’den destek

Turkcell’in Kardelenler bursuyla eğitimini tamamlayıp öğretmen olan Mavili Akbudak’ın Mardin Dumlupınar Ortaokulu’ndaki bilişim sınıfına Turkcell, 15 adet masa üstü bilgisayar ve bir laptop hediye etti.

Turkcell’in Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Türkiye Engelliler, Spor, Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) işbirliğinde yürüttüğü Kardelenlerprojesi kapsamında burs alarak eğitimini başarıyla tamamlayan ve öğretmen olan Mavili Akbudak, Mardin Dumlupınar Ortaokulu’ndakibilişim sınıfını Turkcell desteğiyle yeniledi.

Turkcell’in 15 adet masa üstü bilgisayar ve bir laptop ileyenilediği bilişim sınıfında öğrenciler bundan böyle daha verimli koşullarda eğitimlerini sürdürerekgerekli teknolojik donanıma sahip olabilecekler.

Dumlupınar Ortaokulu’nda gerçekleşen ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer’in katılımıyla gerçekleşen yeni bilişim sınıfının açılışında Mavili Akbudak, “Okulumuzun bilişim sınıfı vardı. Ancak bilgisayarlarımız oldukça eski ve birçoğu kullanılamaz durumdaydı. Çocuklarımızın da birçoğunun evinde bilgisayar bulunmuyor.Turkcell okulumuza 15 bilgisayar ve bir laptop hediye etti, bilişim sınıfımız yenilenmiş oldu.Turkcell hem okul hayatımda hem iş hayatımda desteğiyle sürekli yanımda yer aldı. Şuanda öğretmenlik yaptığım Dumlupınar Ortaokulu’nda da beni yalnız bırakmadı. Çocuklarımı mutlu ettiği ve ihtiyaç duyduğum her an yanımda olduğu için Turkcell’e bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Turkcell Grup Kurumsal İletişim Direktörü Filiz Karagül Tüzün konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Turkcell olarak çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyor, birçok alanda onların ihtiyaçlarını karşılayan projeler geliştiriyoruz. Kardelenler de bu sosyal sorumluluk anlayışıylayer aldığımız ve ailelerinin ekonomik yetersizliği nedeniyle öğrenimlerine devam edemeyen kızlarımızıkendi ayakları üzerinde duran, topluma fayda sağlayan bireyler olması için eğitimdesteği verdiğimiz bir proje.  Bu projeden destek alarak kurduğu hayatla bize gurur veren Kardelenlerimizden biri olan Mavili Akbudak, öğretmenlik mesleğini seçerekokuma gayreti ve azmini bugüne kadar birçok çocuğa aşıladı, onlara ışık tuttu. Şimdi de Mardin’de öğretmenlik yaptığı Dumlupınar Ortaokulu’ndaki öğrencileri için kollarısıvadı ve bilişim sınıfının yenilenmesi konusunda bizden destek istedi. Turkcell olarak memnuniyetle verdiğimiz bu destek sayesinde artık çocuklarımız yeni bilgisayarlarla daha verimli bir eğitim hayatına sahip olabilecek.”

aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.