Karacaer, 13 Yıldır Yapamadığınızı Bundan Sonra mı Yapacaksınız

Karacaer, 13 Yıldır Yapamadığınızı Bundan Sonra mı Yapacaksınız

MHP Milletvekili Adayı Tuğrul KARACAER seçim çalışmaları kapsamında 30 metrelik yol güzergâhında bulunan esnafları ziyaret ederek esnafların sıkıntılarını dinledi.

Esnafın dar boğazda olduğunu söyleyen Karacaer; esnafımız için acil eylem planı şart. İnşallah MHP iktidarında sıkıntılarımız dertlerimiz bir bir bitecek esnaf kardeşlerimiz refaha kavuşacaktır dedi.Daha sonra Yavuz Sultan Selim Mahallesinde açık hava toplantısına katılan Tuğrul KARACAER; gösterilen ilgiye teşekkür ederek AKP iktidarının insanları sömürdüğünü bunu da seçimlerde bir koz olarak kullandığını hatta daha da ileriye giderek aba altından sopa gösterdiğini belirtip hizmet alamazsınız diyerek tehdit etmek istediğini ancak bu sefer başaramayacaklarını söyleyerek zaten köylerimizin, kasabalarımızın,ilçelerimizin mahallelerimizin ve şehrimizin bir hizmet alamadığını 13 yıldır yapamadıklarını bundan sonra da yapamayacaklarını bu hasetle Aksaraylı hemşerilerim seçimden seçime bile göremedikleri insanlara sandıkta oy vermeyecektir artık dedi.13 yıldır insanımızı açlığa sefalete mahkum edenlere bu sefer oy yok dedi. MHP iktidarında yapacakları ilk işlerden birisinin işsizliğin üzerine giderek yeni iş imkanları sağlamak olacağını söyleyen Karacaer; insan onuruna yaraşır şekilde hizmet almak sizlerin ve bizlerin en doğal hakkı dedi.

Aksaray merkezdeki seçim çalışmasından Çekiçler Köyüne geçen Tuğrul KARACAER burada şükür duasına katılarak seçim çalışmasına devam etti. Köylülerle tek tek ilgilenen KARACAER; bizler hizmet için varız, herkesin partisi kendisine ve saygı duyuyoruz.Ancak bu seçim oyların hizmete gitmesi gerektiğini söyledi.13 yıldır bir çivi çakmayanlara hesap sorulması gerektiğini ifade eden Tuğrul KARACAER köylümüz çiftçimiz perişan.İnsanımız borç batağında,hasatta elde edilen gelir mazot ve gübre parasına yetmiyor.Bizler köylümüzü çiftçimizi rahatlatacak politikalar,planlar,projeler yapıyoruz ve hepsi hazır.O nedenle bu dönem yetki istiyoruz dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.