Kadir Gecesi kutlama mesajı

Kadir Gecesi kutlama mesajı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Kadir Gecesi için bir mesaj yayınladı.

“Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bumübarek gecenin ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşüncelerden kalplerimizinarınmasına, gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlenmesine, hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasına, vicdanlarımızı aydınlatmasına, hepimize neşe ve huzur getirmesinevesile olmasını temenni ediyorum.

Bizlere bir ikram olarak bahşedilen bu mübarek Kadir Gecesinde dualarımızda insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için bizlere daha fazla güç, iman vermesi için yakaralım.Yalnız kendi sevdiğimiz insanların değil, bütün insanların sevgiye layık olduğunu anımsayarak sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için de Cenab-ı Allah’tan yardım dileyelim.

Bizlere arınma ve bağışlanma fırsatı sunan, bizleri en güzel aya ve en güzel ayın da en güzel gecesine kavuşturan yüce Allah’a hamd olsun.

Bu mübarek gecenin ülkemize, aziz Türk milletimize, Müslüman kardeşlerimize ve tüm insanlığa selamet ve hayırlar getirmesini diliyor,  Kadir Gecenizi tebrik ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.