İYİ Parti'nin Aksaray'daki hedefi büyük

İYİ Parti'nin Aksaray'daki hedefi büyük

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, parti olarak Aksaray’da çıtayı yükselttiklerini belirterek, “Burası 4 vekili olan bir il. En az 3’ünü ve belediyeyi almak için çok çalışacağız ve bunu başaracağız” dedi.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni Yönetimi oluşturduklarını ve en geç Cuma gününe kadar genel merkeze ileteceklerini söyleyen Başkan Türemiş, Aksaray’da çıtayı yükselttiklerini belirterek, “İl Binamızı belirledikten sonra yönetimimizi de oluşturduk. Şimdilik bazı evraklarda prosedür olarak eksikliklerimiz var. Onları da tamamlayınca en geç Cuma’ya kadar genel merkeze iletmiş olacağız. Şimdiye kadar vatandaşlarımızından çok olumlu dönüşler aldık. Bu heyecan ve özveri ile Aksaray’da İYİ Parti’nin bayrağını gururla dalgalandıracağız. Bundan hiçbir şüphem yok” dedi.

İLGİ YOĞUN

İYİ Parti’ye Aksaray’dan çok ciddi ilgi olduğuna da değinen Başkan Türemiş, “Aksaray’da çok ciddi bir ilgi var. AKP’den, CHP’den, MHP’den ve her kesimden katılımlar oluyor. Yönetimimizde bayanların çoğunluğuna da önem verdik.  29-30 arası bayan var. Güzel bir oluşum yarattık. Her kesimden insan var. Biz genel bir şekilde her kesimi kucaklayacak yönetim oluşturduk. Hedefimiz burada geçmişte MHP’den bir vekil almıştık. Burası 4 vekili olan bir il. En az 3’ünü ve belediyeyi almak. İnşallah memleketimize hayırlı olur. Halkımızın ilgisi çok iyi. En az 200-300 insanla görüşmemiz oluyor. Bazen kahvelerde buluşuyoruz, bazen ilçelerden arıyorlar gidiyoruz. İlçe başkanlıklarında 7 ilçemiz var, bir de merkez ilçemiz var. 1 ilçemiz dışında herşey tamam.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum