İYİ Parti Ağaçören İlçesi Birinci Olağan Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Ağaçören İlçesi Birinci Olağan Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Ağaçören ilçe kongresine Aksaray İYİ Parti İl Başkanı Özhan TÜREMİŞ, Merkez İlçe Başkanı Şevki KOÇAK. Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa ŞİMŞEK İle İl Yönetim ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri iştirak etti.

Aksaray İline bağlı Ağaçören ilçesi 1 inci olağanüstü kongresi 17 ŞUBAT 2018 tarihinde Ağaçören ilçesi spor kompleksinde yapıldı. 

İYİ Parti Ağaçören ilçe kongresi, Divan Başkanlığına Şevki TERLEMEZ, üyeliklerine Süheyla Atar İLGÜN, Ramazan ŞAHAN ve Erdal GÖRGÜLÜ getirildi.

Divan Başkanı Şevki TERLEMEZ’in Kongre Gündemini hakkında açıklamalarda bulunması üzerine (Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Faaliyet ve Mali Raporların okunması) Ağaçören İlçe Başkanı Nevzat AYDIN ile İl Başkanı Özhan TÜREMİŞ birer konuşma yaptılar.

İlçe Başkanı Nevzat AYDIN yaptığı konuşmada şunları söyledi:

‘’Yerel Yönetimlerde idarecilik yapmak sorumluluk gerektirir. İşte ben ve yönetici arkadaşlarım bu sorumluluğun bilinci ile bu yola baş koyduk. Siyasi iktidarın, sebep olduğu, korku imparatorluğunun ve sorgusuzca biat kültürünün hâkim olduğu ülkemizde yolumuz uzun ve sorumluluklarımız büyük, yolumuzun uzun olduğunu ve bu yolda güller olduğu kadar elbette dikenlerin de olduğunun bilicindeyiz.‘’ ifadelerini vurguladı. 

Başkan AYDIN, ‘’Şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerim adına hepinizi saygıyla selamlıyor, 1 inci Olağan kongremize katılmalarından dolay salonda bulunan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin Ülkemize, Aksaray’ımıza, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ‘’ dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özhan TÜREMİŞ de Ağaçören İlçesi Kongresindeki konuşmasında: 

‘’Ağaçören İlçe Kongremizin, Vatanımıza, Milletimize, Aksaray’ımıza ve Ağaçören ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlimize bağlı 5 ilçemizin olağan kongrelerini 10 ŞUBAT 2018 günü, Merkez ilçe kongremizi de 11 ŞUBAT 2018 günü yaptık. İl Kongremizi de Allah’ın izniyle 4 MART 2018 Pazar günü yapacaklarını, İl ve İlçe Kongrelerimizin tamamlanmasının ardından, 1 NİSAN 2018 Pazar günü ise İYİ Partimizin olağan kongresini Ankara’da gerçekleştireceklerini’’ belirtti.

İl Başkanı TÜREMİŞ, ‘’Bizler Türkiye’ye yönetmeye talibiz, vatandaşlarımızın ilgi ve alakası gün geçtikçe İYİ Partimize karşı artığını gözlemlemekteyiz. 

Yapılan anketler de, Aksaray’ımız da partimizin oy oranının % 33, Türkiye genelinde ise, %20,7 oy oranında bulunduğu görülmektedir. Adalet ve Hukuk sisteminin çöktüğünü, Ekonomi rakamlarının umut verici olmadığını ve Dış Politikamızda ise her geçen gün kötü bir vaziyete doğru ivme kazandığını gören, Partim ve biz yöneticiler, ülkenin idaresinde söz sahibi olma azim ve kararlılığındayız. Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendi ise Cumhurbaşkanımız olacak ‘’ dedi. 

İYİ Parti Ağaçören ilçe yöneticilerinin tanıtımı yapıldı. Seçimler sonucunda Ağaçören İlçe Başkanlığına Nevzat AYDIN seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.