İş Adamı Abdi Okur Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yurt Dışı Gezisine Katılacak

İş Adamı Abdi Okur Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yurt Dışı Gezisine Katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fildişi Sahili, Gana ve Nijerya'ya yapacağı resmi ziyarete Aksaraylı iş adamı Abdi Okur da katılacak.

Cuhurbaşkanı Recep Tayip Erdogan'ın 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Fildişi Sahili, Gana ve Nijerya'ya gerçekleştircegi ziyaret kapsamında  ilgili ülkelerin devlet başkanları, bakanları ve üst düzey yetkililerinin katılımılarıyla onurlandıracagı iş formu ve görüşmelere tümsiad yönetim kurulu üyesi olarak Aksaraylı iş adamı Abdi Okur da  yer alacak.

Gerçekleştirilecek geziyle ilgili genç işadamı abdi okur yaptığı açıklamada şunları söyledi.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  fildişi sahili ,gana ve nijeryaya  resmi ziyaret yapacağı geziye davet edildim. Özel sektör heyet programı dahilinde 29 şubat 2016 da fildişi sahili, 1 mart 2016 tarihinde gana, 2 mart 2016 tarihnde nijeryada  iş formu düzenlenecek olup Bu resmi ziyaretler kapsamında, ilgili ülkelerin devlet başkanları, bakanları ve üst düzey yetkililerinin katılımlarıyla yapılacak İş Forumu’na, iştirak edeceğim. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a refakat eden iş adamları ile birlikte bende bu iş forumlarında katılarak ilgili  muhataplarla bir araya gelerek, İş birligi konuları olan tarım ve gıda,imalat sanayi, makine, enerji, inşaat ulaştırma ve diger aksaray’ı  ilgilendiren konularında karşılıklı yatırım olanakları ve iş fıtratlarını değerlendirme, mevcut projeleri geliştirip karşılıklı ticari hacmini daha üst seviyelere taşıma imkanı bulacagız.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İŞ ADAMLARI İÇİN BÜYÜK FIRSATTIR"
diyen okur, "Dış yatırımlarda da devletimizin desteğini hissediyoruz. iş adamlarının önündeki engellerin kaldırılması ve yatırımların hızlı devam etmesi konusunda Cumhurbaşkanları olarak her türlü desteği vereceklerini söylemeleri iş adamları için büyük bir fırsattır. bu fırsatı degerlendirmek gerekir.bu ziyarete tümsiad ve okurlar gurup yönetim kurulu üyesi ve Aksaraylı iş adamı olarak ben ve ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 80 civarında  iş adamı eşlik edecek. dedi. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.