İmza Günü Büyük İlgi Gördü

İmza Günü Büyük İlgi Gördü

32.Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında Aksaray’da ilk kez düzenlenen 1. Ihlara Film Festivaline katılan ünlü sanatçılar imza gününde Aksaraylı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Zinciriye Medresesinde düzenlenen imza günü’ne Aksaray belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ile Türk sinemasının ünlü isimleri Yusuf Sezgin, Haldun Boysan, Suna Selen, Bülent Bolat, Altan Gördüm, Devrim Evin, Sinan Albayrak, Yetkin Dikinciler, Yunus Emre Yıldırımer, Ceyda Ateş, Tuvana Türkay, Türkan Hikmet Güzel, Ferhat Yılmaz, Gökçe Uğur, Zeynep Kavin, Nihat Mürşitpınar, Esin Çelik, Altan Akışık, Ali Vatansever ile yönetmen Kürşat Kizbaz ve çok sayıda davetli katıldı.


Ünlü sanatçıların Aksaray’a geldiğini öğrenen vatandaşlar Zinciriye Medresesindeki imza gününe akın ettiler. Vatandaşlar, hayranı oldukları ünlülerle hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştılar.


Ünlüleri görmekten dolayı mutluluk duyan Vatandaşlar, Aksaray’da ilk kez düzenlenen imza günü ile kendilerini ünlü sanatçılarla buluşma imkânı sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine Teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.